Άδοξο και αναμενόμενο τέλος

Μετά από ενάμιση χρόνο παρουσίας ως τεχνικός διευθυντής  των Ακαδημιών του ΑΠΟΕΛ, ο Γέρζι Έγκελ αποχωρεί άδοξα αλλά και αναμενόμενα αφού στο διάστημα αυτό δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την εμπιστοσύνη που του έδειξε το συμβούλιο. Ο Πολωνός τεχνικός όχι μόνο δεν δικαιολόγησε ποτέ το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του που στοίχιζε στον ΑΠΟΕΛ περίπου 70 χιλιάδες ευρώ αλλά έφυγε και με τις χειρότερες εντυπώσεις. Όπως μάθαμε ο λόγος της διακοπής της συνεργασίας σχετίζεται με τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες που έφτασαν στη διοίκηση ότι ο Έγκελ παραβίασε ουσιαστικό όρο του συμβολαίου συνεργασίας.

Είμαστε αναγκασμένοι να θυμίσουμε ότι Έγκελ προσλήφθηκε μετά από οργιώδες παρασκήνιο και μετά από την ετσιθελική επιμονή του αντιπροέδρου Γεωργίου και παρά το ότι ο εκλεκτός της σχετικής επιτροπής ήταν άλλος. Τότε μάλιστα ο λεγόμενος πρόεδρος της επιτροπής ακαδημιών είχε παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας.

Θυμίζουμε το ιστορικό πρπρόσληψης για μια στρατηγική θέση επειδή σύντομα η διοίκηση θα μπει στη διαδικασία εξεύρεσης του αντικαταστάτη του Έγκελ. Όπως γίνεται αντιληπτό αυτή τη φορά θα πρέπει να λειτουργήσουμε πιο επαγγελματικά και με μοναδικό κριτήριο το καλό του ΑΠΟΕΛ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!