Άεκ Vs ΑΠΟΕΛ 1-2

Περισσότερο φιλικό για τον Γιοβάνοβιτς παρά πρόβα τζενεράλε ήταν το παιχνίδι με την Άεκ στο ΓΣΖ, αφού ο προπονητής μας προτίμησε να δει τον βαθμό ετοιμότητας όλων των ποδοσφαιριστών του. Ο Σέρβος προτίμησε να μην χρησιμοποιήσει καθόλου τους Χαραλαμπίδη, Κόντη, Σεγκιρί, Πουρσαϊτίδη και Χιώτη αλλά έδωσε την ευκαιρία σε 21 ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν και να αποδείξουν την ετοιμότητα τους. Τα βλέμματα των 2000 φίλων του ΑΠΟΕΛ ήταν στραμμένα στα νέα αποκτήματα Κοσόφσκι και Ονουάτσι, που πρώτη φορά έδιναν το παρόν τους σε αγώνα. Τόσο ο προπονητής όσο και ο κόσμος φαίνεται να έμειναν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο.

Το ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Μορφή, Ηλία, Χατζί, Μπρούρσε, Χρίστου, Κοσόφσκι, Μιχαήλ, Κυριάκου, Πίντο, Ζεβλάκοφ και Παπαθανασίου. Έστω και αν το ΑΠΟΕΛ αγωνιζόταν με δυο επιθετικούς φαινόταν ασύνδετο και η μπάλα δύσκολα κατάληγε κοντά τους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν ευκαιρίες γεγονός που έδειχνε να φέρνει κάποιες ανησυχίες. Ο Κοσόφσκι έδειξε να είναι καλός χειριστής της μπάλας, και οι μπαλιές του τις περισσότερες φορές ήταν αλάνθαστες. Κάπου όμως χρειάζεται να δέσει περισσότερο με την υπόλοιπη ομάδα.

>

Τα ίδια ισχύουν και για τον Ονουάτσι που πέρασε σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Αν και είναι αρκετά γρήγορος και τις περισσότερες φορές ήταν μέσα στις φάσεις, έδειξε να θέλει και αυτός χρόνο προσαρμογής.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν στο παιχνίδι σταδιακά οι Κίσσας, Μοράις, Ονουάτσι, Μιροσάβλιεβιτς, Παουλίστα, Φλορέα, Οικονομίδης, Αντωνιάδης, Θεοδώρου και Παναγιώτου. Με τις αλλαγές στην εντεκάδα του το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να σημειώσει δύο τέρματα και να φτιάξει αρκετές ευκαιρίες. Στο 55′ ο Ζεβλάκοφ, μετά από πάσα του Χάτζι, κεραυνοβόλισε τον τερματοφύλακα της Άεκ με ένα σουτ εκτός περιοχής. Στο 69′ ο Κυριάκου κέρδισε πέναλτι, μετά από ένα μελέ μέσα στην περιοχή των αντιπάλων. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μάριος Ηλία, που εκείνη την ώρα φορούσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Η Άεκ μείωσε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα σε 2-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αρκετά κινητικοί στο δεύτερο ημίχρονο ήταν οι Μιροσαβλίεβιτς και Μοράις, ενώ για άλλη μια φορά οι ενέργειες του Παουλίστα έδειξαν ότι θα είναι ένας από τους κινητήριους μοχλούς, για την ομάδα μας

Όπως αναφέραμε και στην αρχή, ο Ιβάν προτίμησε να δει όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και σίγουρα έβγαλε πολλά συμπεράσματα. Ίσως και να μην ήθελε να δείξει τα πλάνα του σε πιθανούς κατάσκοπους ή και πληροφοριοδότες που μπορεί να υπήρχαν στο γήπεδο από πλευράς Ερυθρού Αστέρα. Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος έφυγε κάπως ικανοποιημένος από το γήπεδο, λόγω της νίκης, και όσο περνάει ο καιρός φαίνεται να δείχνει περισσότερη εμπιστοσύνη στην ομάδα.

Προπώληση εισιτηρίων ΑΠΟΕΛ-Ερ. Αστέρας
Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λτδ ανακοινώνει ότι αύριο Παρασκευή

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!