Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Ο Σέρτζιο είπε τα καλύτερα για τη Σαλαμίνα προκειμένου να δικαιολογήσει την ανυπαρξία της δικής μας ομάδας, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του και στο κόσμο που πήγε μαζικά στο Αμμόχωστος. Όπως καταλαβαίνετε ο Πορτογάλος προπονητής βασικά δεν αντιλαμβάνεται κάποια βασικά πράγματα. Επικαλέστηκε επίσης την πίεση ως λόγο που η ομάδα δεν μπορεί να παίξει καλά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πήραμε το πιο σημαντικό από αυτό το παιχνίδι που ήταν οι τρεις βαθμοί. Αυτοί οι βαθμοί θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα για την εμφάνιση της. Έπαιξε πολύ καλά με ένα σύστημα όπου είναι δύσκολο να αμυνθείς. Είμαι σίγουρος ότι θα δυσκολέψει όλες τις ομάδες όπου θα περάσουν από αυτό το γήπεδο. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μου, αλλά και στον κόσμο που ήρθε να μας υποστηρίξει».

Για την κακή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα : «Συμφωνώ. Δεν ήταν καλή εικόνα. Έχουμε κάνει καλύτερες εμφανίσεις. Η πίεση για θετικό αποτέλεσμα δεν μας άφησε να παίξουμε καλά. Οι τρεις βαθμοί θα απελευθερώσουν τους παίκτες για να παίξουν καλύτερα. Αυτοί οι τρεις βαθμοί θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!