Άλλη μια μεγάλη πρόκληση

Η μεγάλη μέρα έφτασε. Άλλη μια, όπως τις τρεις προηγούμενες εκτός έδρας για τον πρώτο αγώνα των playoffs των ομίλων του ζηλευτού Champions League.

Μετά την Κοπεγχάγη, την Βισλα και την Άαλμπορκ σειρά παίρνει η Αστάνα. Μετά την Δανíα και την Πολωνία, σειρά παίρνει το Καζακστάν. Στις πρώτες δύο εξορμήσεις του ΑΠΟΕΛ για την συγκεκριμένη φάση, η ομάδα μας έχασε με το στενό 1-0 έκτος έδρας και κέρδισε στην συνέχεια με 3-1 στο ΓΣΠ, ενώ πέρσι με τους Δανούς είχαμε φύγει με την ισοπαλία 1-1 στο πρώτο ματς και μετά τους φορτώσαμε με 4 γκολ στην έδρα μας.

Η σημερινή αναμέτρηση δεν διαφέρει και πολύ από τις προηγούμενες. Ο ΑΠΟΕΛ κατεβαίνει σε ένα γήπεδο όπου ο αντίπαλος δίψα για διάκριση και θα επιδιώξει να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα για να ελπίζει στην συνέχεια. Όλες τις προηγούμενες φορές ο ΑΠΟΕΛ, με την βοήθεια του κόσμου του κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα του πρώτου αγώνα της φάσης αυτής. Στον σημερινό αγώνα, η ομάδα μας θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση της και να μπορέσει να βάλει όσο πιο δυνατές βάσεις πρόκρισης μπορεί εν όψη του επαναληπτικού. Αυτό ουσιαστικά μεταφράζεται στο να μπορέσει να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ και  ‎να μην επιτρέψει στον αντίπαλο να εφαρμόσει το αγωνιστικό του πλάνο.

Η επιθυμία των Καζακστανών για πρόκριση στους ομίλους του Champions League δεν συνεπάγεται και με ικανότητα να το πετύχουν. Μπορεί ολόκληρη η χώρα να βρίσκεται στο πλευρό της Αστάνα και να στηρίζει την προσπάθεια της τοπικής ομάδας έτσι ώστε να καταφέρουν για πρώτη φορά να έχουν εκπρόσωπο στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να το πετύχουν.

Ο ΑΠΟΕΛ έμαθε να ζει με την πίεση αυτών των αγώνων και να καταφέρνει να την διαχειρίζεται με τρόπο που να είναι προς όφελος του. Ο προπονητής και ποδοσφαιριστές μας σήμερα έχουν μπροστά τους άλλη μια τεράστια πρόσκληση από την ιστορία. Να καταφέρουν για πρώτη φορά να περάσουν στους ομίλους του Champions League σε δύο συνεχόμενες περιόδους.

Αυτό το μεγάλο κατόρθωμα μαζί με όλη την υπόλοιπη μαγεία των αστεριών βρίσκεται σήμερα ενώπιον της ομάδα μας. ‎Ας αρπάξουμε λοιπόν την πρόκληση αυτή και ας συνεχίσουμε το μεγάλο μας ευρωπαϊκό ταξίδι για άλλη μια αγωνιστική περίοδο. Θρύλε Θεε… Ξαναταξίδεψε μας!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!