Άλλο πέρσι και άλλο φέτος

Χωρίς να θέλουμε να προτρέχουμε των γεγονότων και της ουσίας που είναι η απόδοση όλων στο γήπεδο πρέπει να εντοπίσουμε και να πιστώσουμε σε διοίκηση και τεχνική ηγεσία τα όσα βλέπουμε να εξελίσσονται στο θέμα προγραμματισμού. Πιο νωρίς από ποτέ τα τελευταία χρόνια ο αγωνιστικός προγραμματισμός έχει ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό και όλα δείχνουν ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί με το ρόστερ ολοκληρωμένο σχεδόν στο φουλ. Ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι ότι οι όσοι έχουν αποκτηθεί έχουν όλα τα εχέγγυα να αποτελέσουν παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα να επανέλθει στην κορυφή.

Η σύγκριση και μόνο των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν πέρσι με τους φετινούς αρκεί για να αντιληφθεί κάποιος την αισθητή διαφορά. Δεν πρέπει να ξύνουμε πληγές αλλά μόνο η διοίκηση πίστευε ότι οι Ταβάρες, Ντα Κόστα, Τόρες, Τσόροβιτς και Σαπάνης θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά. Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά αφού σχεδόν όλοι παραδέχονται ότι οι Πουρσαϊτίδης, Ζεβλάκοφ, Χρίστου και Μπρέσκα είναι παίκτες που το βιογραφικό τους πείθει. Τώρα αν για οποιονδήποτε λόγο δεν αποδώσουν τα αναμενόμενα είναι μια άλλη ιστορία για την οποία δεν μπορεί να κατηγορηθεί κανένας Ζιβανάρης, Ηλιάδης ή Γιοβάνοβιτς.

>

Όλα αυτά τη στιγμή που παραμένουν οι Ζε Κάρλος και Μοραίς στα πρόσωπα των οποίων βλέπουμε δυο παίκτες που μπορούν αν είναι υγιής να κάνουν την διαφορά. Αν αναλογιστούμε ότι απομένουν δυο ακόμα μεταγραφές μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας ότι το φετινό ρόστερ θα είναι στη θεωρεία πολύ καλύτερο του περσινού.

Τα δεδομένα αυτά όπως είναι φυσικό χαροποιούν τον κόσμο που έβλεπε από τα μέσα Απριλίου τους αντιπάλους μας να μιλάνε πολύ γεγονός που άγχωσε σε κάποιο βαθμό, αλλά στην πράξη είναι η δικιά μας ομάδα που ενισχύεται περισσότερο. Όλα συνηγορούν ότι σε λίγες μέρες και όταν τα εισιτήρια διαρκείας τεθούν στη διάθεση του κόσμου η ανταπόκριση θα είναι εφάμιλλη της περσινής, στοιχείο απαραίτητο έτσι ώστε να έρθουν τα απαραίτητα εισοδήματα στην ομάδα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!