Άλλο τότε και άλλο σήμερα

Μπορεί οι περισσότεροι να ήθελαν την Σλόβαν αλλά δεν πρέπει να έχουμε παράπονο. Το ζητούμενο ήταν να αποφύγουμε την Λέγκια και οτιδήποτε άλλο θα ήταν και είναι εφικτό. Με αυτή τη λογική το άκουσμα της Άαλμποργκ έφερε μέχρι και ικανοποίηση στους εκ φύσεως αισιόδοξους. Υπάρχουν και αυτοί που θυμήθηκαν την τελευταία και καθοριστική μας αναμέτρηση με ομάδα της Δανίας που δεν ήταν άλλη από την Κοπεγχάγη. Η αναμέτρηση τότε μας βρήκε θριαμβευτές αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί σημείο αναφοράς ή κριτήριο για οτιδήποτε. Τα χρόνια έχουν περάσει και ο φετινός ΑΠΟΕΛ καλείται να γράψει τη δική του ιστορία απέναντι σε μια άγνωστη για όλους μας ομάδα. Το άγνωστο πρέπει να μας κρατά σε εγρήγορση αφού πρόκειται για μια ομάδα που αν δεν την αξιολογήσουμε σοβαρά και αναλυτικά δεν θα μπορέσουμε να έχουμε σωστή άποψη.

Η πρώτη ανάγνωση των δεδομένων λέει ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν προσιτό αντίπαλο στα αλλά αυτό και πάλι δεν αρκεί. Είναι δεδομένο ότι θα έχουμε απέναντι μας μια ομάδα με πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας αφού μέχρι τον πρώτο αγώνα θα μετρά 5 αγώνες του πρωταθλήματος αλλά και αυτούς που έδωσε με την Ντιναμό Ζάγκεπ στην Ευρώπη.

Οι δύο αγώνες που μεσολαβούν πριν τον πρώτο μας αγώνα με την Νόρτζελαντ και την Έσπεργκ θα είναι μια καλή ευκαιρία για να βγουν κάποια συμπεράσματα, όπως επίσης και οι αγώνες με την Ντιναμό.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!