Άλωση του Παραλιμνίου

Η ανάγκη και θέληση για παραμονή στην κορυφή περνά από το αφιλόξενο για την ομάδα μας Τάσος Μάρκου. Για ακόμα μια χρονιά το ζητούμενο είναι η νίκη και αυτή τη φορά έχουμε υποχρέωση να την επιδιώξουμε πιο έντονα από ποτέ. Η τοπική ομάδα βρίσκεται σε άθλια αγωνιστική κατάσταση και η πιο πρόσφατη λύση που σκέφτηκαν είναι η ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας σε δυο Κύπριους προπονητής της περιοχής Κοκκινοχωρίων. Θέλουν ως τελευταία λύση να αφυπνίσουν τους Κύπριους ποδοσφαιριστές της ομάδας και θεωρούν τον μεταξύ μας αγώνα ως την πιο καλή αφορμή.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλούνται να τους αποδείξουν ότι είναι άλλο πράγμα να θέλεις και άλλο να μπορείς. Και αυτό γιατί ένα καλό και παθιασμένο ΑΠΟΕΛ μπορεί να περάσει πανηγυρικά από μια δύσκολη έδρα η οποία όμως δεν μας προκαλεί τον παραμικρό φόβο. Οι παίκτες μας πρέπει να έχουν επίγνωση των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσουν έτσι ώστε να ανταποκριθούν κατάλληλα. Μαζί με τους Παραλιμνίτες θα είναι η σκέψη και τα βρώμικα λεφτά της ομόνοιας που θέλει με κάθε τρόπο να μείνει μόνη στην κορυφή.

Η επιστροφή στο αρχικό σχήμα των Πουρσαϊτίδη και Μοράις αποτελεί ενθαρρυντικό στοιχείο αφού πρόκειται για δυο από τους πιο σταθερούς και πολύτιμους παίκτες της ομάδας μας. Ερωτηματικό αφορά τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας με τους Φλορέα και Ηλία να είναι το φαβορί και τον Κόντη η πιθανή έκπληξη. Θεωρούμε δεδομένη την παρουσία του Σεγκιρί ο οποίος επέστρεψε δυναμικά ενώ πολλά θα κριθούν από τη δυνατότητα της ομάδας μας να οργανωθεί σωστά και να βάλει πίεση στην άμυνα των γηπεδούχων.

Το βάρος για ακόμα μια φορά αναμένεται να πέσει στους Κόστα και Χαραλαπίδη οι οποίοι με τη σειρά τους θα χρειαστούν στηρίγματα αφού όλη η ΕΝΠ θα προσπαθήσει να τους εξουδετερώσει.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία
Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση πραγματοποίησης της μεταγραφής επιθετικού την αναγκαιότητα της οποίας κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πλέον. Όλοι ελπίζουν να βρεθεί έστω και την υστάτη ο παίκτης που να ικανοποιεί τον προπονητή και παράλληλα να είναι στις οικονομικές δυνατότητες των διοικούντων.

______________________________________________________

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΑΠΟΕΛ – ΕΝΠ

Εν όψη του εκτός έδρας αγώνα με την Ένωση ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ θα πραγματοποιήσει πορεία προς το κοιμητήριο Παραλιμνίου όπου θα κατατεθεί στεφάνι προς τιμή των ηρώων μας, Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού. Καλούμε τα μέλη μας να έ ρθουν στο οίκημα του συνδέσμου το αργότερο μέχρι τις 2.30 μ.μ και από εκεί θα ξεκινήσουμε, γύρω στις 3.00 μ.μ, για το Παραλίμνι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!