Άρχισαν και οι αναποδιές

Οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού και πολύ νωρίς μπαίνουν και αυτοί στο μενού. Δυστυχώς η χτεσινή μέρα επιφύλαξε και τον πρώτο σοβαρό τραυματισμό του Αλμέιδα. Κρίνουμε ότι είναι σοβαρός γιατί η εξάρθρωση ωμοπλάτης με την οποία διαγνώστηκε απαιτεί πλήρη ακινησία για ένα χρονικό διάστημα τουλάχιστον 7-10 ημερών. Μπαίνουμε στη διαδικασία των χρονοδιαγραμμάτων έστω και αν το ιατρικό και προπονητικό τιμ το αποφεύγουν γιατί η έννοια όλων πλέον είναι πότε θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά ένας από τους παίκτες από την απόδοση του οποίου εξαρτώνται πολλά. Η επίσημη ανακοίνωση αποφεύγει να τοποθετηθεί στη σοβαρότητα του τραύματος αλλά παρόμοιοι τραυματισμοί καταλήγουν σε αποχή που μπορεί να ξεπεράσει και τον ένα μήνα.

Ουσιαστικά η προετοιμασία στην Αυστρία ολοκληρώθηκε πρόωρα και άδοξα για τον Αίλτον ο οποίος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τους αγώνες με τη Σκεντερμπέου. Το ιατρικό τιμ θα κάνει τις γνωστές επανεξετάσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα από τις οποίες θα διαφανεί το πότε θα μπορέσει ο Βραζιλιάνος να επιστρέψει στη δράση.

Πρόκειται για μια αρνητική εξέλιξη αφού ο Αλμέιδα προορίζεται και φέτος για βασικός αλλά τυχόν απουσία του από τους πρώτους επίσημους αγώνες θα δώσει την ευκαιρία στον Σολάρι και όχι μόνον να αρπάξουν την ευκαιρία.  Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για διαφορετικό στυλ παικτών αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί.

Ανεξαρτήτως του ποιοι θα αγωνιστούν το ζητούμενο είναι η πρόκριση επί ενός υποδιέστερου αντίπαλου ο οποίος είναι τόσο επικίνδυνος όσο εμείς θα του επιτρέψουμε να γίνει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!