Άρχισε η μεταγραφολογία

Ο Δώνης ξέρει την Ελληνική αγορά και όλα δείχνουν ότι από αυτήν θα βρει τον μέσο που θέλει να προσθέσει στην ομάδα την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Η αναζήτηση και αξιολόγηση από τη συγκεκριμένη αγορά εξυπακούει ότι τίποτε δεν μένει μυστικό αφού ακόμα και οι σκέψεις της τεχνικής ηγεσίας καταλήγουν στα ελλαδικά sites. Σύμφωνα με το sport24.gr η περίπτωση του 30χρονου Ισπανού μέσου Ουσέρο που αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης απασχολεί τον Δώνη. Η περίπτωση δεν είναι εύκολη αφού η ομάδα του επιθυμεί να τον πουλήσει πριν μείνει ελεύθερος και ως συνήθως ο ΑΠΟΕΛ θεωρείται καλή περίπτωση για τις ομάδες και τους μάνατζερ στην Ελλάδα. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα ιδιαίτερα αν ο οποιοσδήποτε Αστέρας ή μεσάζων ψάχνει για αρπαχτή. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι οικονομικές απολαβές του παίκτη φέτος είναι γύρο στις 250 χιλιάδες ευρώ.

Ο μάνατζερ του παίκτη πάντως άνοιξε τα χαρτιά του διαφημίζοντας καλά τον παίκτη του και τονίζοντας πως τον θέλουν πολλές ομάδες! Εννοείται ότι από πλευράς ΑΠΟΕΛ δεν μπαίνει κανένας στη διαδικασία να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει οτιδήποτε. Ο Ντομίνγκος Σεβιγιάνο, ο οποίος μίλησε στο Sport24.gr και αναφέρθηκε στις ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν.

Στόχος του Φερνάντο είναι να παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την επόμενη σεζόν. Έπαιξε φέτος με τον Αστέρα και θα ήθελε να παίξει στο Champions League είπε αρχικά ο Ίβηρας μάνατζερ και σχολίασε: Έχουμε ενδιαφέρον τόσο από την Κύπρο, όσο και από την Ισπανία. Από την Κύπρο ενδιαφέρεται το ΑΠΟΕΛ, από την Ισπανία η Έιμπαρ,  η Ρεάλ Βαγιαδολίδ και η Μπέτις.

Υποστήριξε ότι πολύ σοβαρό είναι το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Ουσέρο: Το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ είναι έντονο και είναι μία προοπτική που ενδιαφέρει έντονα τον ποδοσφαιριστή, γιατί είναι μία ομάδα που παίζει στην Ευρώπη, είναι ο εκπρόσωπος  του κυπριακού ποδοσφαίρου στις διοργανώσεις. Δεν αποκλείει την Ισπανία, ή κάποια άλλη χώρα αλλά στόχος είναι να αγωνιστεί στην Ευρώπη και την επόμενη σεζόν.

Όσο για τις εντός των συνόρων ομάδες που έχουν επιδείξει ενδιαφέρον, ο Σεβιγιάνο ήταν σαφής: Υπήρχε έντονο ενδιαφέρον τόσο από τον ΠΑΟΚ, όσο και από τον Ολυμπιακό, περιμέναμε, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε για πάντα. Όμως θα ταξιδέψω στην Κύπρο αυτή τη βδομάδα, να μιλήσω με τον ΑΠΟΕΛ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!