Άρχισε το τεστ αντοχής

Ο δύσκολος και γεμάτος από πλευράς αγωνιστικών υποχρεώσεων Φεβράρης άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα μας. Μπορεί η διάφορα να παρέμεινε στο -6 από την Αελ αλλά το ζητούμενο ήταν να αρχίσουμε νικηφόρα το σερί των ντέρμπι που έχουμε να δώσουμε. Ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει 7 αγώνες τον Φεβράρη κατι που σημαίνει οτι θα αγωνιζόμαστε κάθε τέσσερις μέρες. Οι πέντε αγώνες πρωταθλήματος και οι δυο του κυπέλλου θα αποτελέσουν ένα γερό τεστ αντοχής και δυνάμεων για την ομαδα μας που πρέπει να συνεχίσει το σερί νικών προκειμένου να διατηρηθεί ή να μειώσει τη διαφορά. Το αγωνιστικό πρόγραμμα μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος είναι εξαντλητικό και χωρίς διακοπή πέραν αυτής για το Πάσχα και είναι για αυτό που απαιτείται βάθος και ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας που θα επικρατήσει.

Τραυματισμοί και κάρτες είναι οι αστάθμητοι παράγοντες που θα παίξουν ρόλο απο εδω και μπρος κάτι που διαπιστώνουμε ήδη με αφορμή τις περιπτώσεις Μαντούκα και Ολιβέιρα.

Μια άλλη παράμετρος για την ομάδα μας είναι η ομοιογένεια που της λείπει μέτα την προσθήκη των τελευταίων μεταγραφικών. Είναι για αυτό που η κλήρωση με την Αλκή θεωρείται ιδανική αφού θα δώσει την ευκαιρία στον προπονητή να δουλέψει ακόμα περισσότερο κάποια πράγματα σε συνθήκες αγώνα. Στους συγκεκριμένους αγώνες θεωρείται πολύ πιθανή και η επιστροφή του Ατόρνο σε επίσημους αγώνες. Ο Παραγουανός ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά μέχρι στιγμής στα φιλικά και δείχνει έτοιμος.

Το πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ τον Φεβράρη:

01.02.14 – ΑΠΟΕΛ Vs Ερμής 05.02.14 – Ανόρθωση Vs ΑΠΟΕΛ                09.02.14 – ΑΠΟΕΛ Vs Απόλλων 12.02.12 – Αλκή Vs ΑΠΟΕΛ (κύπελλο) 15.02.14 – Αλκή Vs ΑΠΟΕΛ            19.02.14 – ΑΠΟΕΛ Vs Αλκή (κύπελλο) 22.02.14 –  ΑΠΟΕΛ Vs Δόξα

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!