Έβαλαν 500 χιλιάδες και ζητούν 300 ευρώ..

Η διοίκηση Πετρίδη με επιστολή που έχει ήδη αποσταλεί στους μετόχους της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ενημερώνει για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας μας και το πλάνο με το οποίο θα καλυφθεί το φετινό έλλειμμα που ανέρχεται στα 2,430,000 ευρώ. Όπως τονίζεται στη σχετική επιστολή τα μέλη της διοίκησης έχουν ήδη συνεισφέρει το ποσό των 500,000 ευρώ και παράλληλα γίνεται κάλεσμα στους υφιστάμενους μετόχους να συνεισφέρουν το μίνιμουμ ποσό των 300 ευρώ. Το πλάνο-κάλεσμα της διοίκησης αφορά 1782 μετόχους οι οποίοι αν ανταποκριθούν θα συγκεντρωθεί το ποσό των 534,600 ευρώ. Όπως τονίζεται αν η ομάδα καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα το ποσό της επένδυσης θα επιστραφεί στους μετόχους υπό μορφή μερίσματος.

Το πρόβλημα που κληρονόμησε η νυν διοίκηση παραμένει μεγάλο αφού και αν ακόμα υπάρξει μαζική ανταπόκριση από τον κόσμο – μετόχους θα παραμείνει ένα ποσό της τάξης του 1,395,400 ευρώ ως ταμειακό έλλειμμα!

Όπως αναφέρει η σχετική επιστολή η προσπάθεια για συγκέντρωση του πιο πάνω ποσού θα προέλθει από τις ακόλουθες ενέργειες:

Ιδιωτική τοποθέτηση μετοχών προς τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ (1500 x 100 ευρώ)   150,000Ιδιωτική τοποθέτηση προς εύπορες εταιρείες    500,000Πιθανή πώληση μετοχών Τράπεζας Κύπρου     400,000IPO σε μεταγενέστερο στάδιο                        345,400

Τη δική του σημασία έχει και το καταληκτικό σχόλιο της επιστολής που αναφέρει τα ακόλουθα:

Κατανοούμε τα αισθήματα απογοήτευσης που διακατέχουν μερίδα των οπαδών μας σε σχέση με την οικονομική κατάσταση στην οποία περιήλθε η ομάδα μας παρά τις απανωτές προκρίσεις σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων και τα σχετικά έσοδα που εισέρρευσαν στα ταμεία της. Όμως τώρα δεν είναι η ώρα της απογοήτευσης αλλά η ώρα της συστράτευσης και της αντεπίθεσης για ένα νέο ΑΠΟΕΛ οικονομικά υγιές και φερέγγυο και αγωνιστικά ενισχυμένο προκειμένου να ζήσουμε ξανά πρωτόγνωρες στιγμές εγχώριας και διεθνούς επιτυχίας.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!