Έγιναν 2 τα κεκλεισμένων

Ο λογαριασμός άνοιξε πολύ νωρίς για την ομάδα μας αφού η δικαστική επιτροπή μας τιμώρησε εκ νέου με ποινή κεκλεισμένων θυρών για τις φωτοβολίδες που άναψαν οπαδοί μας στον αγώνα με την Ανόρθωση (26η αγωνιστική). Η ποινή θα ισχύει για το νέο πρωτάθλημα και είναι η δεύτερη που δεχόμαστε. Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και οι πρώτοι που ευθύνονται για αυτό είμαστε εμείς οι ίδιοι. Μπορεί η διοίκηση Ερωτοκρίτου και οι οργανωμένοι να έκριναν πιο εύκολο να στρέψουν τις τελευταίες μέρες τις ευθύνες στην αστυνομία αλλά όλο γνωρίζουν ότι εδώ και χρόνια δεν κάνουμε αυτά που πρέπει. Είτε πρόκειται για συμμαχίες εντός ΚΟΠ που θα οδηγήσουν στην αλλαγή του κανόνα, είτε για ενέργειες που θα περιορίσουν το φαινόμενο, δεν έγινε τίποτα απολύτως.

Αν ο ΑΠΟΕΛ δεν πρωτοστατήσει στην αλλαγή του σχετικού κανόνα και ακύρωση των ποινών που έχουν ήδη επιβληθεί αλλά και αυτών που θα επιβληθούν τις επόμενες εβδομάδες, οι συνέπειες για την ομάδα μας θα είναι τραγικές. Ούτε η καλύτερη τιμολόγηση των εισιτηρίων διαρκείας δεν θα είναι ικανή να αποφύγει τη δραστική μείωση αφού ο κόσμος βαρέθηκε την ανευθυνότητα.

Πέραν του οικονομικού όμως είναι και η αγωνιστική παράμετρος αφού είναι αυτοκαταστροφικό να στερούμε από την ομάδα τη στήριξη που οφείλουμε να της δίνουμε.

Σχετικά θέματα:

Αλλαγή τώραΠως φτάσαμε στα κεκλεισμένων

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!