Έγινε το αναμενόμενο

Η δικαστική επιτροπή αποφάσισε ψες μετά από συνεδρία της, την κατακύρωση του διακοπέντα αγώνα ΑΠΟΕΛ-Απόλλων υπέρ της ομάδας μας. Επίσης ο Νικολόσκι για τον οποίο υπήρχε η γνωστή καταγγελία για ρίψη αντικειμένων τιμωρήθηκε με. Ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών και 350 λίρες πρόστιμο Οι αποφάσεις της δικαστικής θεωρούνται λίγο πολύ αναμενόμενες αφού ακόμα και οι παράγοντες του Απόλλωνα είχαν χωνέψει ότι δεν είχαν βάσιμες ελπίδες για οτιδήποτε, ενώ επιδίωξαν όπως ο επόμενος τους αγώνας διεξαχθεί κεκλισμένων των θυρών.

Το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης δίνει και τυπικά τους τρεις βαθμούς στην ομάδα μας και το ζητούμενο πλέον είναι η νίκη επί της ΑΕΚ το απόγευμα της Κυριακής. Νίκη που θα διατηρήσει όπως φαίνεται τη διαφορά από ομόνοια και Ανόρθωση αφού και δυο τους θα κερδίσουν. Πέραν της βαθμολογικής σημασίας η νίκη είναι επιβεβλημένη για να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα αλλά και στον κόσμο. Όσο και αν προσπαθούμε όλοι να φανούμε ψύχραιμοι, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένταση και γενικότερα ένας προβληματισμός που μετά από κάθε βαθμολογική απώλεια αυξάνεται.

Το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας θα έχει αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα όπου η μεσοαμυντική γραμμή είχε τα χάλια της. Η τιμωρία του Νικολόσκι θα επαναφέρει τον Μορφή κάτω από το δοκάρια και ο Μιχάλης θα έχει στις επόμενες δυο αγωνιστικές την ευκαιρία να πείσει ότι αξίζει να θεωρείται βασικός. Αλλαγή θα υπάρξει όπως όλα δείχνουν και στο κέντρο της άμυνας εκεί όπου ο Σεγκιρί έδειξε πως δεν μπορεί να σταθεροποιήσει την απόδοση του στα επιθυμητά επίπεδα. Ο Καψής λογικά θα προτιμηθεί για παρτενέρ του Δασκαλάκη και το ζητούμενο για τον Έλληνα αμυντικό θα είναι να δείξει ότι η αποχή δεν τον έχει επηρεάσει. Στη μεσαία γραμμή και με τον Πίντο 100% έτοιμο η πιθανότερη αλλαγή είναι να μείνει στον πάγκο ένας εκ των Έμερσον ή Χρύση.

Το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή και τα πρόσωπα που θα αποτελούν τη εντεκάδα ίσως να μην έχουν και τόση σημασία. και αυτό γιατί έχουμε ποιότητα και βάθος. Το ζητούμενο είναι η θέληση, η ζωντάνια, η όρεξη και το ομαδικό πνεύμα που καλείται να έχει κάθε εβδομάδα όποιος θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια να δείξουμε ότι μπορούμε να ανταπεξέρθουμε στα δύσκολα έχει να διαδραματίσει και ο κόσμος. Η ανάγκη μαζικής παρουσίας το βράδυ ουσιαστικά της Κυριακής είναι δεδομένη. Όσοι όμως και αν βρεθούν τελικά στο γήπεδο θα πρέπει να σταθούν δίπλα στους παίκτες ιδίως αν ο αγώνας δεν εξελίσσεται όπως όλοι θέλουμε. Ο κόσμος έχει δείξει ότι είναι ικανός να επηρεάσει την εξέλιξη του αγώνα και αυτό θα πρέπει να γίνει και την Κυριακή με τρόπο που να βοηθήσει την ομάδα μας.

_____________________________________________________

Αγαπητοί ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ,

Απευθύνομαι σε όλους και ζητώ τη βοήθεια σας για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΜΑΣ .

Ο Γιώργος Μάγος, υποφέρει από την ασθένεια « Advanced Unfavorable Hodgkin ‘ s Lymphoma ». Είναι είδος καρκίνου επιθετικής μορφής και βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο. Για να τον αντιμετωπίσει χρειάζεται να βρεθεί συμβατός δότης κυττάρων. Ο Γιώργος, 32 ετών σήμερα, κάνει χημειοθεραπείες εδώ και δύο χρόνια. Είναι παντρεμένος και πατέρας μιας κορούλας 2½ χρόνων.

Τα μέχρι στιγμής παγκόσμια αρχεία δοτών δεν έχουν φέρει αποτελέσματα και αναζητούνται νέοι δότες για να προσφέρουν δείγμα αίματος στο Καραϊσκάκειο, Παρασκευαίδειο ή στην Τράπεζα Αίματος από τις 8 μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Όσοι από εσάς δεν είστε καταχωρημένοι στο αρχείο δοτών των πιο πάνω Ιδρυμάτων, παρακαλώ να δώσετε ένα απλό δείγμα αίματος αναφέροντας το όνομα του ασθενούς. Σε περίπτωση που βρεθεί συμβατός δότης, αυτός το μόνο που θα κάνει είναι να δώσει απλά αίμα, όπως γίνεται στην αιμοδοσία. Μπορούν να δώσουν αίμα άτομα ηλικίας 18-50 ετών.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!