Έγινε το αναμενόμενο

Η ομάδα μας καλείται να συνεχίσει την καλή παράδοση που είχε στο ΓΣΖ έτσι ώστε το Σαββάτο 15 Μαϊου να κατακτήσει το 20ο της κύπελλο. Η σύσκεψη επιβεβαίωσε ότι ο Απόλλωνας δεν ήταν πραγματικά διαθετημένος να συζητήσει οτιδήποτε άλλο έτσι το γήπεδο της Λάρνακας ήταν η μοναδική επιλογή. Στα τυπικά προέκυψε ότι η ομάδα της Λεμεσού θα είναι τυπικά γηπεδούχος κάτι που σημαίνει ότι θα καταλάβει τη δυτική κερκίδα και εμείς την ανατολική. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 7 το βράδυ, δεν θα υπάρχουν μαθητικά και παιδικά εισιτήρια ενώ η τιμή αυτών που θα εκδοθούν έχει οριστεί στα 25 ευρώ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό θα χρειαστούν μερικές ώρες για να εξαντληθούν τα εισιτήρια που μας αναλογούν από τη στιγμή που θα αρχίσει η προπώληση. Με αυτά τα δεδομένα θα πρέπει η διοίκηση να πάρει δύσκολες αποφάσεις όσον αφορά το ποια σειρά προτεραιότητας θα τεθεί. Αν λάβουμε υπόψη ότι τα εισιτήρια που μας αναλογούν δεν αρκούν ούτε καν για τους κάτοχους εισιτηρίων διαρκείας τότε μπορεί να αντιληφθεί κάποιος τι θα γίνει. Για να μη ζήσουμε καταστάσεις και λανθασμένους χειρισμούς όπως στον αγώνα με την Τσέλσι η όποια απόφαση θα πρέπει να τηρηθεί κατά γράμμα.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Η οριστικοποίηση του γηπέδου που θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός σηματοδοτεί και την αντίστροφη μέτρηση. Μπορεί να υπάρχει ο αγώνας των δυο ομάδων για το πρωτάθλημα αλλά αυτός είναι σημαντικός μόνο για κάποιους. Ένας από αυτούς με βάση προηγούμενες δηλώσεις του είναι ο προπονητής μας ο οποίος εξακολουθεί να θέλει τη δεύτερη θέση. Ακόμα και με νίκη όμως εξακολουθούμε να έχουμε ανάγκη απώλειας βαθμών από την Ανόρθωση.

Το πότε θα αρχίσουν οι υποχρεώσεις μας στο Europa League τείνει να καταστεί πιο σημαντικό και από αυτή την κατάκτηση του κυπέλλου αφού ενδέχεται να καθορίσει και την πορεία που θα έχει η ομάδα μας την επόμενη χρονιά.

Στον αγωνιστικό τομέα οι προπονήσεις άρχισαν χωρίς προβλήματα και το τι βγαίνει προς τα έξω είναι ότι ο Πουρσαϊτίδης πιθανών να προφυλαχτεί έτσι ώστε να μη συμβεί οτιδήποτε που θα θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο τελικό.

_______________________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ – ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ

Παρά το γεγονός ότι σαν σύνδεσμος έχουμε κάθετη γραμμή όπως μην ασχολούμαστε με αγωνιστικά θέματα, εντούτοις μετά και την τελευταία τραγική εμφάνιση των ποδοσφαιριστών μας στον αγώνα με τον αιώνιο αντίπαλο, αποφασίσαμε μέσω αυτής της ανακοίνωσης να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα στους ποδοσφαιριστές του ενδοξότερου και ιστορικότερου σωματείου στην Κύπρο.

Μέσα σε μια ποδοσφαιρική χρονιά η οποία σε 2 εβδομάδες θα είναι και επίσημα παρελθόν μας χαρίσατε πολλές συγκινήσεις. Η φετινή Ευρωπαϊκή πορεία του Θρύλου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό όλων μας και θα μας υπενθυμίζει πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. ΤΕΛΟΣ!

Η πορεία αυτή όμως κύριοι δεν σας απάλλαξε ποτέ από τα υπόλοιπα καθήκοντά σας και πάνω από όλα δεν σας έδωσε το δικαίωμα να επιλέγετε σε ποια παιχνίδια θα αγωνίζεστε και σε ποια όχι. Η τρίτη συνεχόμενη ήττα μέσα σε 40 μέρες από ένα αντίπαλο του οποίου η σχέση μαζί μας ήταν καθαρά πελατειακή ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ και ειδικά ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ήταν από την αρχή δίπλα σας και σας χειροκρότησε σε κάθε νίκη αλλά πάνω από όλα σε ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΗΤΤΑ.  Ο κόσμος ήταν αυτός που κατέκλεισε όλα τα εγχώρια και ευρωπαϊκά γήπεδα και σας στήριξε μέχρι τελικής πτώσης. Την πτώση αυτή εσείς την προκαλέσατε με την απαράδεχτη εμφάνισή σας στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής. Πληγώσατε τον εγωισμό του κάθε ενός από εμάς που σας στηρίξαμε σε όλες τις δύσκολες στιγμές και δώσατε την ευκαιρία στον κάθε άσχετο να χλευάσει ολόκληρο το οικοδόμημα που λέγετε Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας! Αν αυτό εσάς δεν σας ενδιαφέρει εμείς είμαστε υπόχρεοι να διαφυλάξουμε την περηφάνια και το ανάστημα του σωματείου του οποίου αφιερώνουμε τη ζωή μας.

Ο καιρός της συγχώρεσης και της ανοχής έχει περάσει και καλά κάνετε να το αντιλήφθητε. ΕΜΕΙΣ ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, η ασπίδα του περήφανου αυτού σωματείου ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ το κύπελλο εδώ και τώρα, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ το τέλος αυτής της χρονιάς να μας βρει εμάς να πανηγυρίζουμε, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Η ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΝΑ ΒΑΦΤΕΙ ΞΑΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ χωρίς να υπάρχουν πράσινα παράσιτα οπουδήποτε.

Το ευχάριστο για εσάς είναι ότι έχετε άλλη μια ευκαιρία για να διορθώσετε τα κεκτημένα. Το δυσάρεστο είναι ότι αυτή η ευκαιρία είναι μόνο μία…

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

Η μπάλα όπως πάντα σε εσάς…Το Σάββατο καλούμε όλο τον κόσμο του Θρύλου όπως βρίσκεται στο σύνδεσμο η ώρα 14:00 σε συνέχεια της πορείας που ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή και θα τερματιστεί το άλλο Σάββατο!

Λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου, θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ – ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!