Έγινε το αναμενόμενο

Οι ελεγχόμενες και από συγκεκριμένη κατεύθυνση διαρροές ότι ο Φοίβος Ερωτοκρίτου σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να μην διεκδικήσει επανεκλογή του αποδείχτηκαν αβάσιμες. Όπως γράφουμε εδώ και μέρες ο πρόεδρος της εταιρείας επιθυμεί την παραμονή του κάτι που επιβεβαίωσε και σήμερα ενώπιων των νυν συνεργατών του. Στην κρίσιμη συνεδρία της εταιρείας ο Ερωτοκρίτου άνοιξε τα χαρτιά του και έδειξε ότι δεν προτίθεται να αποχωρήσει στην πιο κρίσιμη και δύσκολη στιγμή από την ημέρα που ανάλαβε. Πάντως το ενδεχόμενο να αλλάξει ριζικά το σχήμα με το οποίο ο Ερωτοκρίτου θα διεκδικήσει την επανεκλογή του δεν μπορεί να αποκλειστεί αφού κάποια μέλη του νυν συμβουλίου δεν θα συνεχίσουν ενώ μπορεί και να μην επιλεγούν από τον πρόεδρο.

Πάντως η ανάγκη να τρέξουν τα θέματα προγραμματισμού για τη νεα χρονιά οδήγησε στη δημιουργία σχετικής επιτροπής που θα αξιολογήσει τους προτεινομένους προπονητές ενώ η τελική απόφαση θα φέρει και την έγκριση του προέδρου.

Η σχετική ανακοίνωση της εταιρεία αναφέρει τα ακόλουθα:

Στην αποψινή τακτική συνεδρία του Δ.Σ. της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ, ο πρόεδρος της Διοίκησης κύριος Φοίβος Ερωτοκρίτου, ενημέρωσε την ολομέλεια ότι η πρόθεση του είναι να συνεχίσει να ηγείται του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. Ακολούθησε συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας τοποθετήθηκαν, όλα τα μελή της Διοίκησης και ομόφωνα επικρότησαν την πιο πάνω απόφαση του προέδρου. Στη διάρκεια επίσης της συνεδρίας, συγκροτήθηκε τριμελής επιτροπή η οποία θα ασχοληθεί τις αμέσως επόμενες μέρες με τα θέματα προγραμματισμού της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της πρόσληψης νέου προπονητή. Την τριμελή επιτροπή θα αποτελούν ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος κύριος Άντης Πολυδώρου και τα μέλη της Διοίκησης κ.κ. Τάκης Αντωνίου και Μιχαλάκης Ραφαήλ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!