Έγινε το αναμενόμενο

Το ΑΠΟΕΛ μπορεί να σκέφτεται τη φάση των Ομίλων του κυπέλλου αφού όπως αναμενόταν είχε ένα εύκολο απόγευμα στο ΓΣΠ κερδίζοντας τον Όλυμπο Ξυλοφάγου με 6-0. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν κάτι περισσότερο από τεράστια και το τελικό σκορ είναι πλήρως αντιπροσωπευτικό του τι είδαμε για ενενήντα λεπτά. Ο αγώνας δύσκολα μπορεί να θεωρηθεί ως σοβαρό τέστ δυνατοτήτων της ομάδας παρά μόνο ως μια καλή ευκαιρία να έπαιρναν σοβαρά λεπτά συμμετοχής κάποιοι παίκτες.

Ταβάρες και Τσόροβιτς όπως αναμενόταν ήταν στο αρχικό σχήμα αφού τους λείπουν παιχνίδια και ο πρώτος μπορεί να θεωρηθεί ο παίκτης που έστειλε τα πιο ελπιδοφόρα μηνύματα. Αγωνιζόμενος ως επιθετικός ήταν πολύ κινητικός, είχε καλές ενέργειες ενώ ήταν ο σκόρερ και δυο τερμάτων. Με την όλη του παρουσία έδειξε ότι δεν αργή η μέρα που θα το δούμε να μπαίνει ως αλλαγή και σε αγώνα πρωταθλήματος.

Ο Τσόροβιτς με τη σειρά του επιβεβαίωσε ότι ερχόμενος στο ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ μακριά από το βαθμό ετοιμότητας που απαιτεί η ομάδα μας. Πέρασε ένας και πλέον μήνας από τότε και παρά τη σαφή του βελτίωση εξακολουθεί να δείχνει ότι χρειάζεται ακόμα κάποιο ακόμα χρόνο. Τώρα αν θα μπορέσει να πάρει χρόνο συμμετοχής σε αγώνες πρωταθλήματος με τον Μαχλά να σκοράρει συνεχώς και τον Ζε Κάρλος να επανέρχεται δριμύτερος είναι άγνωστο.

Διάβασε τα τελευταία νέα του ΑΠΟΕΛ
από το κινητό σου με Vodafone live!

Τεστ ετοιμότητας ήταν πάνω από όλους για το Ζε Κάρλος αφού θεωρείται ο παίκτης του οποίου η παρουσία είναι καταλυτική για την ομάδα μας. Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε και περισσότερο από 30 λεπτά και έδειξε ότι είναι θέμα χρόνου να επανέλθει πλήρως στην ομάδα. Πέραν του γκολ που πέτυχε ήταν κινητικός και παρά το ότι ο Ουζουνίδης δε θέλει να βιαστεί αν όλα πάνε καλά θα πάρει χρόνο συμμετοχής και την Κυριακή.

Κατά τα άλλα δεν υπάρχει τίποτε άλλο που να χρίζει ιδιαίτερης αναφοράς όσον αφορά την αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Ο Μοραίς αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός αλλά ο αντίπαλος δεν ήταν τέτοιος που να μπορεί να κριθεί ο παίκτης, ενώ στο αρχικό σχήμα ήταν και ο Λουκά αγωνιζόμενος ως δεξιός χαφ.

Είδηση μπορεί να χαρακτηριστεί και η συμμετοχή του Μίλτου Σαπάνη!

ΑΠΟΕΛ
Νικολόσκι, Κόντης, Σεγκιρί, Μοραίς, Φλορέα, Εμερσον, Φερνάντες, Λουκά (58′ Μακρίδης), Σαπάνης (58′ Ζε Κάρλος), Ταβάρες (75′ Θεοδώρου), Τσόροβιτς.

Προκλητικοί κινέζοι
Το είδαμε και αυτό. 30 περίπου κούλλουφοι έδωσαν το παρών τους στο γήπεδο και μάλιστα οργανωμένοι και με συνοδία τυμπάνων. Για λόγους που κανείς δε ξέρει τοποθετήθηκαν στο πάνω διάζωμα της δυτικής και σε κάποια φάση άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ του ποδοσφαιρικού παραρτήματος του ΑΚΕΛ. Η ελάχιστη αστυνομική δύναμη δεν μπορούσε να τους προστατέψει και δυστυχώς έφαγαν και ξύλο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!