Έκαναν το αναμενόμενο

Με μια ανούσια ανακοίνωση μέσω της οποία αποφεύγουν να τοποθετηθούν επί της ουσίας όσον αφορά τη χρηματοδότηση της η διοίκηση του ποδοσφαιρικού παραρτήματος του ΑΚΕΛ, επιχείρησε να απαντήσει στις γνωστές δηλώσεις Φοίβου Ερωτοκρίτου. Όπως αναμενόταν η ανακοίνωση είχε περισσότερο χαρακτήρα συσπείρωσης των οπαδών της ομόνοιας, τους οποίους προσπαθούν να παρουσιάσουν ως τους κύριους οικονομικούς αιμοδότες επειδή αγοράζουν season tickets. Μια απλή ανάλυση εσόδων και εξόδων φανερώνει ότι υπολείπονται αρκετά εκατομμύρια ευρώ όσα διαρκείας και αν πουλήσουν, αλλά όπως γράψαμε και χτες κανένας δεν μπορεί να ψάξει ή να ασχοληθεί με το θέμα.

Ακόμα και η ΚΟΠ που θεωρητικά μπορεί να ελέγξει πολλά πράγματα μέσω και των κριτηρίων της ΟΥΕΦΑ, κλείνει τα μάτια όχι μόνο στη συγκεκριμένη ομάδα αλλά σε όλες όσον αφορά πολλά πράγματα. Παρόλα αυτά ο Μιλτής και η παρέα του μας θυμίζουν και μέσω της τελευταίας ανακοίνωσης τους ότι δεν μπορούν να ελέγξουν την εκτελεστική της ΚΟΠ όσο θα ήθελαν.

Είναι για αυτό που σε συνεργασία με τον Κρίς Γεωργιάδη και με τις ευλογίες του ΑΚΕΛ αλλά και τη σιωπή του Νίκου Αναστασιάδη θέλουν να στείλουν τους Κουτσοκούμνη και Κούμα στο σπίτι τους. Ο Γεωργιάδης για όσους ξεχνούν είχε εγκριθεί από το κυβερνών κόμμα όταν επιχείρησε μαζί με τον Κίκη Λαζαρίδη να εκλεγεί στην Ολυμπιακή Επιτροπή αλλά ο Ουράνιος Ιωαννίδης επικράτησε με μια ψήφο διαφορά.

Κατά τα άλλα έχουν το θράσος να θεωρούν ότι πρεσβεύουν το fair play όταν μόλις πριν λίγες μέρες αναγκάστηκαν να εκδώσουν και πάλι ανακοίνωση για να δικαιολογηθούν για την υπόθεση Πάολο Κόστα. Υπόθεση που πέρασε στα μαλακά από τη διοίκηση μας ενώ άξιζε να τους αφήσουμε και σε αυτό το θέμα ακόμα περισσότερο εκτεθειμένους.

Πανηγυρική επανεκλογή Σπύρου Σωτηρίου
Ο Σπύρος Σωτηρίου μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος και πιο δυνατός μετά και τα αποτελέσματα της χτεσινής εκλογικής συνέλευσης του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ο νυν πρόεδρος συνεχίζει στο πόστο του αφού συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους ενώ και τα υπόλοιπα μέλη που ουσιαστικά αποτελούσαν το περσινό συμβούλιο έχουν επανεκλεγεί. Η διαδικασία που ακολουθήθηκε και ο καθορισμός 15μελούς συμβουλίου στέρησε τη δυνατότητα από 3 άτομα που ήθελαν να βοηθήσουν, γεγονός που πρέπει να προβληματίσει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!