Έκλεισε το θέμα Σολάρι

Το απόγευμα της Παρασκευής γράφτηκε οριστικά το τέλος της φαρσοκωμωδίας που αφορά τον Σολάρι και η όποια συντήρηση της δεν έχει απολύτως κανέναν λόγο. Το λέμε αυτό γιατί η πλευρά του παίκτη (όχι ο ίδιος) διαρρέει στα μέσα ενημέρωσης ότι υπάρχει διαφορά στους οικονομικούς όρους της αποζημίωσης που θα καταβληθεί στον Αργεντινό επιθετικό. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού μέσα από τις συζητήσεις που έγιναν θα προέκυψε καμία διαφωνία. Στη συνάντηση που έγινε μεταξύ Πολυδώρου, Σολάρι και Χατζηψάλτη (αντιπρόσωπος παίκτη) συμφωνήθηκε ότι ο Αργεντινός επιθετικός θα διαγραφεί από το ρόστερ αφού δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή. Ο παίκτης επικαλέστηκε τον τελευταίο τραυματισμό του για να επισημάνει πως αυτός μπορεί να του στερήσει τη δυνατότητα να επιδιώξει μια μεταγραφή και πως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα αξιώσει από την ομάδα μας περισσότερα χρήματα από αυτά που του προσφέρθηκαν ως αποζημίωση.

Ο Σολάρι απέδειξε και στην παρουσία του στην Αλμέρια ότι το πιο σημαντικό κριτήριο στις αποφάσεις του είναι το οικονομικό έστω και αν αυτό σημαίνει την αγωνιστική του απραξία. Το ενδεχόμενο να κινηθεί με τρόπο όπου στο τέλος της ημέρας θα αναγκαστούμε να του δώσουμε όλο το ποσό που του αναλογεί μέχρι το τέλος του συμβολαίου του δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Αυτό όμως δεν είναι κάτι που αρνήθηκε η ομάδα μας αφού πρώτιστος αυτό που επιδίωξε και κατάφερε είναι να αφαιρέσει από το ρόστερ έναν παίκτη που δεν είχε την παραμικρή προοπτική για να έχει ουσιαστική συνεισφορά.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!