Έκλεισε το μεγάλο κεφάλαιο Πουρσαϊτίδη

Παρόλο που δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μετά από 4 χρόνια παρουσίας στον ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να αναζητήσει άλλη ποδοσφαιρική στέγη αφού όπως έχει ενημερωθεί από τον Γιοβάνοβιτς δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του για τη νέα χρονιά. Η εξέλιξη αυτή δεν αποτελεί έκπληξη αφού στο μεσοδιάστημα προέκυψε και η απόκτηση του Μάριο Σέρχιο, ο οποίος θα αποτελέσει αν όλα εξελιχθούν φυσιολογικά την πρώτη επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Πουρσαϊτίδης ήταν μαζί με τον Μοράις ο πιο σταθερός παίκτης σε απόδοση τα τέσσερα τελευταία χρόνια και σίγουρα το αντίο δεν ήταν εύκολο. Δεν θα είναι επίσης εύκολη και η επόμενη μέρα αφού όσο καλός ποδοσφαιριστής και αν είναι ο Σέρχιο ο Πούρσα έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά.

Η ανάγκη για σταδιακή ανανέωση της ομάδας ήταν αυτή που επικράτησε αφού αν παρέμενε και του χρόνου ο 36χρονος σε λίγες μέρες Πουρσαϊτίδης, θα στερούσε τη δυνατότητα πραγματοποίησης μιας ακόμα μεταγραφής.

Πολύ λίγοι έχουν προσφέρει όσα o Πουρσαϊτίδης και το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε είναι ένα ευχαριστώ. Ο ΑΠΟΕΛ ευτύχησε τη χρυσή του τετραετία να έχει στην εντεκάδα του ένα μοντέρνο ακραίο αμυντικό που με την ποδοσφαιρική του ποιότητα και χαρακτήρα βοήθησε να πετύχουμε τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο Πούρσα καλείται πλέον να αποφασίσει το μέλλον και στο κατά πόσο θα συνεχίσει να αγωνίζεται ή όχι.  Όπως του έχει τονιστεί σε περίπτωση που αποφασίσει να ασχοληθεί με την προπονητική οι πόρτες του ΑΠΟΕΛ θα είναι ανοικτές..

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!