Έκτακτη συνέλευση τον Δεκέμβριο

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας αποφάσισε σε σημερινή του συνεδρία το αναμενόμενο συγκαλώντας έκτακτη συνέλευση τον Δεκέμβριο. Οι εκτιμήσεις και αναφορές για το ότι θα υπάρξει άμεσα διοικητική αλλαγή διαψεύστηκαν πανηγυρικά αφού δεν πρόκειται να γίνει οτιδήποτε πριν της 4 Δεκεμβρίου που έχει οριστεί η συνέλευση. Ακόμα και τότε όμως είναι άγνωστο αν θα υπάρξει αλλαγή στον προεδρικό θώκο κρίνοντας τις κινήσεις τακτικής ανάμεσα στους μεγαλομετοχους. Από την μια πλευρά έχουμε τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο Ερωτοκρίτου να έχει εκφράσει πριν μια εβδομάδα πρόθεση παραίτησης μένοντας όμως ως εκεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και σήμερα έκανε λόγο για πρόθεση παραίτησης και όταν ρωτήθηκε για το τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν υπάρχει ομαλή διάδοχη κατάσταση αρκέστηκε να πει ότι «θα δούμε».

Από την άλλη οι υπόλοιποι μεγαλομετόχοι στους οποίους ρίχνει την μπάλα εκ νέου ο Ερωτοκρίτου καλούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους αφού δεν υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι το παρών συμβούλιο μπορεί να συνεχίσει να διοικεί την εταιρεία.

Το ενδεχόμενο να μην υποβληθούν υποψηφιότητες επειδή η ομάδα θα κερδίσει ή θα χάσει κάποιους αγώνες μέχρι τότε πιθανών να αποτελέσει σε βάθος χρόνου και την ταφόπλακα της εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Αν τον καταλάβουν αυτοί που πρέπει ίσως δώσουν την κατάλληλη λύση.

H σχετική ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ στην αποψινή του συνεδρία αποφάσισε ομόφωνα όπως συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση στις 4/12/2013 προς ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την διαδικασία που θα ακολουθηθεί θα περιληφθούν στην σχετική ειδοποίηση που θα αποσταλεί προς τους μετόχους της εταιρείας εντός των προσεχών ημερών».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!