Έμπειροι και πρωτάρηδες

Η αυριανή Ευρωπαϊκή πρόκληση του ΑΠΟΕΛ, να βρεθεί για πρώτη φορά στους ομίλους του Γιουρόπα, αποτελεί ένα μοναδικό ραντεβού με την ιστορία της ομάδας μας. Η τρίτη φορά που θα βρεθούμε σε ομίλους τα τελευταία πέντε χρόνια θα είναι ένα ξεχωριστό κατόρθωμα με πολλά και πολύπλευρα ωφελήματα. Στυλοβάτες στην προσπάθεια μας για πρόκριση δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές που θα κληθούν από τον Πάουλο Σέρτζιο να αγωνιστούν απέναντι στην Ζούλτε . Το φετινό ρόστερ της ομάδα μας, μετά και τις πολλές προσθαφαιρέσεις στην μεταγραφική περίοδο, αποτελείται από δύο κατηγορίες παιχτών: Αυτούς που μεταφέρουν στις τσέπες τους τις τεράστιες ευρωπαϊκές εμπειρίες του ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια και αυτούς που ήρθαν στην ομάδα μας με στόχο να τις αποκτήσουν με την σειρά τους.

Η παλιά φρουρά των Μοράις, Μαντούκα, Χαραλαμπίδη, Αλεξάνδρου, Ολιβέϊρα και Πάρντο κουβαλούν στις πλάτες τους μια μοναδική γκάμα εμπειριών από ευρωπαϊκά παιχνίδια ομίλων. Έχουν στα πόδια τους ιστορικές προκρίσεις της ομάδας μας καθώς και ανεπανάληπτες εμφανίσεις απέναντι σε μεγαθήρια. Ξέρουν να αναγνωρίζουν την κρισιμότητα ενός αγώνα και έχουν την απόλυτη αντίληψη του πώς να αντιμετωπίσουν προκλήσεις, άγχος και πίεση. Η δική τους ποιότητα, ηρεμία και αποτελεσματικότητα, θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία και διαχείριση του αυριανού παιχνιδιού.

Η νέα στρατιά των Σιέρινταν, Γκόμεζ, Ντα Σίλβα, Βινίσιους και Αμορίν ρίχνεται στην μάχη της πρόκρισης για τους ομίλους του Γιουρόπα, έχοντας ως όπλο τη δίψα για Ευρωπαϊκές διακρίσεις. Οι τεράστιες επιτυχίες της ομάδας μας καθώς και η ανάγκη για νέες εμπειρίες αποτέλεσαν σίγουρα ένα μεγάλο κίνητρο για όλους όταν αποφάσιζαν να μεταγραφούν στον ΑΠΟΕΛ. Κανένας από τους πιο πάνω δεν έχει καταφέρει να ζήσει οτιδήποτε ανάλογο με τις επιτυχίες της παλιάς φρουράς και αυτό θα πρέπει να ενισχύει την δίψα τους για πρόκριση και περεταίρω διακρίσεις στην φάση των ομίλων. Η δική τους φρεσκάδα, αυτοπεποίθηση, πείσμα και ωριμότητα θα προσθέσουν στην ομάδα μας στοιχεία που χρειάζονται για την πρόκριση.

Το κράμα του συνδυασμού των δύο πιο πάνω γκρουπ ποδοσφαιριστών, είναι χωρίς αμφιβολία ένα καλό μίγμα ποιότητας και ενθουσιασμού που μας γεμίζει με αισιοδοξία ότι θα φέρει εις πέρας την αυριανή πρόκληση. Στόχος είναι οι αρετές αυτές να μπορέσουν να ξεδιπλωθούν μέσα στον αυριανό αγώνα με στόχο τη νίκη πρόκριση.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!