Ένας αγώνας, μια χρονιά

Ας είμαστε ειλικρινείς. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη στον αυριανό αγώνα με το ποδοσφαιρικό παράρτημα εξανεμίζει τις πιθανότητες για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί να συμβεί είναι να ανοίξει η διαφορά από την Αελ στους 7 βαθμούς κάτι που ουσιαστικά θα σημαίνει ότι θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Είναι γεγονός επίσης ότι αν και έχουμε την καλύτερη ομάδα, δεν θα αρχίσουμε τα play offs με τα καλύτερα δεδομένα. Τραυματισμοί, κούραση, τιμωρίες και ο γενικότερος προσανατολισμός που υπάρχει στο θεσμό του Champions League μας έφερε στη 3η θέση και το -4 από την κορυφή. Οι απουσίες είναι τόσες που θα αναγκάσουν τον Γιοβάνοβιτς να παρουσιάσει μια νέα αμυντική γραμμή, ελπίζοντας ότι αυτό δεν θα μας στοιχίσει.

Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο τραγικά όσο νομίζουν κάποιοι ιδιαίτερα αν τελικά προλάβει τον αγώνα ο Αλεξάνδρου. Αν δεν τα καταφέρει τότε ο Ηλία θα κληθεί να γίνει εκ νέου ο από μηχανής Θεός που θα δώσει λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Σολωμού στα δεξιά δεν είναι πλέον αμάθητος από τέτοιους αγώνες, οπότε το μόνο πείραμα θα είναι η αρμονική συνύπαρξη των Κακά και Μοράις στο κέντρο της άμυνας. Ο Κακά δείχνει τον τελευταίο καιρό να είναι σε πολύ καλή κατάσταση ενώ η θέση του κεντρικού αμυντικού δεν είναι άγνωστη για τον Νούνο.

Ο προβληματισμός για τη «νέα» αμυντική γραμμή εξισορροπείται από τις επιλογές που υπάρχουν στη μεσαία γραμμή αλλά και την παρουσία των Σολάρι και Αλμέιδα στη γραμμή κρούσης. Ο Χαραλαμπίδης κουβαλά την κούραση από την ηρωική προσπάθεια που έκανε την Τρίτη αλλά οι «φρέσκοι» Μαρσίνιο και Μαντούκα καλούνται να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Υπάρχει επίσης και ο Ατόρνο ο οποίος μπορεί να μην μπόρεσε ακόμα να αποδώσει τα αναμενόμενα αλλά έχει μπροστά του την πρόκληση των play off για να δείξει ότι είναι επιπέδου ΑΠΟΕΛ.

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!