Ένας αγώνας, μια χρονιά

Η σημερινή τελευταία προπόνηση στον Αρχάγγελο σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της Τρίτης με τη Vardar. Η ομάδα μας θέλει και πρέπει να επιστρέψει από το Σκόπια με την πρόκριση αφού σε αντίθετο ενδεχόμενο θα υπάρξουν πολλά και αλυσιδωτά προβλήματα τα οποία κανείς δεν θέλει να χρειαστεί να περάσουμε. Είναι για αυτό που δικαιολογημένα στον αγώνα της Τρίτης παίζεται ολόκληρη η χρονιά από μια άποψη.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν θα είναι 100% έτοιμος ούτε στον επαναληπτικό αλλά θα πρέπει να βρει τον τρόπο να σκοράρει και να προκριθεί για να αποφύγει τα χειρότερα. Ποια είναι αυτά;

Τυχόν αποκλεισμός θα δημιουργήσει ένα οικονομικό έλλειμμα κάποιων εκατομμυρίων ευρώ αφού η ομάδα δεν θα έχει καν την ευκαιρία να καταλήξει στους ομίλους του Europa League. Τα οικονομικά δεδομένα του ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερα από οποιασδήποτε κυπριακής ομάδας αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι μέτρο σύγκρισης.

Στον αγωνιστικό τομέα τυχόν αποκλεισμός σημαίνει ένα νεκρό χρονικό διάστημα ενός μηνός πριν την έναρξη του πρωταθλήματος σε μια στιγμή που η ομάδα προσπαθεί να ανεβάσει στροφές και να αποκτήσει την απαιτούμενη ομοιογένεια μέσα από αγώνες.

Τέλος δεν χρειάζεται να αναφέρουμε την μουρμούρα και την απογοήτευση που θα φέρει σε όλο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ ένας πρόωρος αποκλεισμός. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε και αυτούς που επιδιώκουν να χτίσουν πάνω σε έναν αποκλεισμό για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένους σκοπούς.

Τα πιο πάνω ασφαλώς και δημιουργούν άγχος το οποίο δεν πρέπει να μας πνίξει. Ο ΑΠΟΕΛ παρά την ανετοιμότητα έχει την ποιότητα για να πάρει σκορ πρόκρισης. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει όλοι να κάνουν το κάτι παραπάνω. Αν συμβεί αυτό θα προκριθούμε. Δεν θα ησυχάσουμε όμως αφού θα αρχίσει το άγχος για τον επόμενο!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!