Ένας αγώνας μια χρονιά

Κάπως έτσι είναι τα δεδομένα για το ΑΠΟΕΛ λίγες ώρες πριν τον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ο αγώνας απέναντι στο ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακέλ είτε θα μας φέρει στην ίδια σχεδόν ευθεία με τον αιώνιο αντίπαλο, είτε θα μας στείλει στην άχαρη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. Φυσικά υπάρχει και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας το οποίο θα διατηρήσει τα σημερινά βαθμολογικά δεδομένα από την κορυφή. Πάθος και καλή απόδοση είναι το ζητούμενο για τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς οι οποίοι καλούνται να κερδίσουν μια ομάδα που απασχολεί ακόμα και την ΟΥΕΦΑ με τους τρόπους που καταφέρνει να κερδίζει κάποιους αγώνες.

Ο μεγαλύτερος αντίπαλος μας είναι η κούραση που τον τελευταίο καιρό δείχνει να έχει καταβάλει τους ποδοσφαιριστές. Η πιθανή επάνοδος του Πίντο αλλά και οι καλές εντυπώσεις που άφησε ο Μαρσίνιο στο πρώτο ημίχρονο με τον Απόλλωνα, αποτελούν ενδείξεις ότι η ομάδα θα μπορέσει να έχει τη φρεσκάδα και δημιουργικότητα που απαιτείται.

Η χτεσινή μέρα επιφύλαξε ευχάριστα νέα αφού ο Πουρσαϊτίδης προπονήθηκε κανονικά στέλλοντας το μήνυμα ότι μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν ο Γιοβάνοβιτς. Αν όλα κυλήσουν ομαλά θα βγάλει χωρίς πρόβλημα και τη χαλαρή προπόνηση του Σαββάτου κάτι που σημαίνει ότι θέτει σοβαρή υποψηφιότητα. Το πλάνο δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί σε ουσιαστικό βαθμό αφού δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Οι Ζόρζε, Χάτζι και Ζεβλάκοφ δεν μπορούν να βοηθήσουν οπότε με διάταξη 4-5-1 ο Μίρο θα είναι και πάλι στην κορυφή.

Ο Σέρβος επιθετικός βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών τελευταία συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του προπονητή αλλά το ζητούμενο είναι να έχει τις απαιτούμενες βοήθειες και στηρίγματα. Ο κόσμος εξαφάνισε σε χρόνο ρεκόρ τα εισιτήρια και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη δική του μάχη και να σπρώξει τους παίκτες στην πιο δύσκολη μέχρι φέτος αποστολή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!