Ένα καλό ΑΠΟΕΛ δε φοβάται κανέναν

Η πρώτη και μοναδική ήττα της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα ήρθε στις 9 Νοεμβρίου στον αγώνα με την Αλκή. Ένα μέτριο αλλά και άτυχο ΑΠΟΕΛ τιμωρήθηκε από την ομάδα της Λάρνακας με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και η ήττα έκανε πολλούς να χάσουν την εμπιστοσύνη τους. Από τότε μεσολάβησαν πολλά και για τις δύο ομάδες και άυριο το ραντεβού ανανεώνεται. Μέσα στο ΓΣΠ η ομάδα μας είναι το μεγάλο φαβορί αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα θεωρηθεί έκπληξη. Το παράρτημα της ομόνοιας έρχεται στη Λευκωσία με στόχο να μας κάνει τη ζημιά και θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα.

Σοβαρότητα, πάθος και καλή απόδοση είναι τα στοιχεία που πρέπει να δείξουν οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς και σε συνδυασμό με την παρουσία του κόσμου να κερδίσουν τον αντίπαλο. Πλησιάζουμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και κάθε απώλεια πλέον μετρά πολύ περισσότερο ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε τους ακόμα πιο δύσκολους εκτός έδρας αγώνες που ακολουθούν.

Οι απουσίες των Κόστα, Πίντο και Χαραλαμπίδη που ούτε και αυτή την εβδομάδα θα αγωνιστεί δημιουργούν ένα σοβαρό κενό στη μεσαία γραμμή αφού θα απουσιάσουν οι πιο δημιουργικοί παίκτες της ομάδας. Με αυτά τα δεδομένα το βάρος θα πέσει στους Κοσόφσκι και Αλεξάνδρου ενώ στηρίγματα θα χρειαστούν από όλους. Πάει καιρός να δούμε τον Κόσοφσκι στην καλύτερη του κατάσταση και το γεγονός ότι είναι πλέον πλήρως έτοιμος δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να μπορέσει ο Πολωνός να προσφέρει ακόμα περισσότερα.

Νίκη λοιπόν είναι το μοναδικό ζητούμενο και εφόσον έρθει μπορούμε να ασχοληθούμε με όλα τα άλλα που αφορούν το βεβαρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα, την πορεία αποθεραπείας του Κόστα και ότι άλλο υπάρχει στο προσκήνιο και το παρασκήνιο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!