Ένα κλικ παραπάνω

Με τη φράση αυτή ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιχείρησε να σκιαγραφήσει το όραμα του για το νέο ΑΠΟΕΛ σε σχέση με την πρωταθλήτρια ομάδα της φετινής χρονιάς. Μιλώντας σε εκπομπή του Σούπερ Σπορ ΦΜ ο προπονητής μας επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι έχει πλήρη επίγνωση των δυσκολιών αλλά και των απαιτήσεων ενόψει της νέας χρονιάς. Απαιτήσεις που πρώτα από όλους φαίνεται να έχει ο ίδιος αφού αναγνωρίζει ότι τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα όπου θα πρέπει να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Κατά τα άλλα η ραδιοφωνική συνέντευξη του προπονητής μας δεν έβγαλε κάποια είδηση, ούτε αναμενόταν κάτι τέτοιο αφού ο Γιοβάνοβιτς δεν αφήνει καν να νοηθεί αυτό που σκέφτεται στα θέματα αγωνιστικού προγραμματισμού.

Πάντως αν και η εξέλιξη με το θέμα Ονουάτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ευχάριστη αφού υπάρχει πλέον ένα πολύ ικανοποιητικό ποσό για την απόκτηση ενός επιθετικού κλάσης τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Και αυτό γιατί επιβεβαιώνεται παλαιότερη επισήμανση μας ότι η διακοπή της συνεργασίας με τον Παουλίστα δε θα είναι εύκολη υπόθεση. Μπορεί χτες κάποια μέσα ενημέρωσης αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος μας να θεώρησαν διαδικαστικού χαρακτήρα την υπόθεση αλλά στην πράξη ο παίκτης τήρησε τη στάση για την οποία κάναμε αναφορά στις 4 Μαϊου. Τότε γράφαμε ότι « η διοίκηση επιθυμεί διακοπή της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ή και διαφοροποίηση των υφιστάμενων όρων συνεργασίας κάτι που βρίσκει αντίθετο τον παίκτη. Η πλευρά του φρόντισε μάλιστα προ εβδομάδων διαμέσου μια συνέντευξης του να στείλει το μήνυμα ότι είναι έτοιμος και διψασμένος για τη νέα χρονιά!»

Ο Παουλίστα θέλοντας μάλιστα να δείξει ότι είναι αποφασισμένος για όλα αναχωρεί άμεσα για τη Βραζιλία τονίζοντας ότι θα επιστρέψει έγκαιρα για να είναι παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, μεταφέροντας την πίεση στη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία.

Ψηφίστε στα V.I.P. Awards 2009

Η στήλη του apoel.net V.I.P., που μέρα με τη μέρα πολλαπλασιάζει τους fans της, ανακοινώνει της υποψηφιότητες για τα βραβεία του 2009. Υπάρχουν 9 κατηγορίες για τις οποίες οι αναγνώστες καλούνται να ψηφίσουν το κατά την άποψη τους καλύτερο υποψήφιο. Σε κάποιες ενότητες οι fans δηλώνουν ότι όλοι ξέρουν τον νικητή από τώρα, ενώ σε κάποιες άλλες θα γίνει μάχη «στήθος με στήθος»!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!