Έννοια μας η ΑΠΕΠ

Μπορεί όλοι να απολαμβάνουμε την κατάσταση πανικού στην οποία έχει περιέλθει ο αιώνιος μας αντίπαλος αλλά όσο πλησιάζει ο αγώνας με την ΑΠΕΠ θα πρέπει να συγκεντρωνόμαστε στα δικά μας. Και αυτό γιατί η πιο σημαντική παράμετρός είναι τα αποτελέσματα της δικιάς μας ομάδας από την οποία εξαρτώνται πλέον τα πάντα. Μέσα στα πλαίσια αυτά το ζητούμενο στον αγώνα του Σαββάτου είναι να παρουσιαστούμε σοβαροί. Το κύριο χαρακτηριστικό του φετινού ΑΠΟΕΛ και ιδιαίτερα στο δεύτερο γύρο ήταν η σοβαρότητα η οποία σε συνδυασμό με την ποιότητα των παικτών μας έφερε το εντυπωσιακό σερί νικών. Αυτά πρέπει να επαναληφθούν και εναντίον της ΑΠΕΠ η οποία όπως έχουμε γράψει ξανά δεν έρχεται αδιάφορη στο ΓΣΠ. Ένα επιπλέον κίνητρο για όλους μας πρέπει να είναι και το γεγονός ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου ένα μέτριο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να κερδίσει τη συγκεκριμένη ομάδα.

Ο κόσμος που στους εντός έδρας αγώνες δίνει επιλεκτικά το παρών του καλείται στον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας να δώσει μαζικά το παρών του. Και αυτό γιατί κάτι τέτοιο θα είναι μια ένδειξη εκτίμησης προς την τεχνική ηγεσία αλλά και τους ποδοσφαιριστές για την μέχρι στιγμής καταπληκτική φετινή τους πορεία.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να κρίνει αν θα αφήσει κάποιον ή κάποιους από τους παίκτες που βρίσκονται στο όριο καρτών εκτός αρχικού σχήματος. Ο Κοσόφσκι που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα της ίωσης που τον ταλαιπώρησε την περασμένη εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, κάτι που ισχύει και για τον Ζεβλάκοφ.

_________________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!