Έξι στροφές πριν τα play offs

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι βαδίζουμε στους πιο αμφίρροπους αγώνες κατάταξης από τη χρονιά που άρχισε ο θεσμός που κρίνει και τον πρωταθλητή. Η βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στις πρώτες τρεις ομάδες δεν έχει ξεπεράσει τις τελευταίες αγωνιστικές τους 3 βαθμούς και θα είναι έκπληξη αν αυτή μεγαλώσει σε ουσιαστικό βαθμό της επόμενες αγωνιστικές. Ο ΑΠΟΕΛ όπως γράφουμε εδώ και λίγες μέρες έχει ανάγκη ένα καλό σερί νικών που θα του επιτρέψει να τερματίσει πρώτο στην κανονική διάρκεια ή και να διατηρήσει τη διαφορά από τον πρώτο στο ελάχιστο δυνατό βαθμό. Θεωρητικά η ομάδα έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας κρατά στην πρίζα. Όπως φαίνεται και στο πίνακα με τους εναπομείναντες αγώνες των διεκδικητών από τους έξι εναπομείναντες αγώνες οι δυο είναι με διεκδικητές του πρωταθλήματος (Ανόρθωση και Ομόνοια). Οι άλλοι μπορούν να θεωρηθούν αγώνες που αν δεν τους κερδίσουμε θα θεωρηθεί πισωγύρισμα στην προσπάθεια μας για το back 2 back.

Όσοι ακόμα περιμένουν ότι η Αελ θα ξεφουσκώσει καλά κάνουν να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους. Η ομάδα της Λεμεσού έχει το πιο βατό πρόγραμμα και η πρόβλεψη μας είναι ότι θα τερματίσει στην πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αυτό θα δημιουργήσει και κάποιες ιδιαιτερότητες όσον αφορά τη σειρά αγώνων στα play offs αλλά έχουμε καιρό για αυτά.

Η Ανόρθωση παίζει ήδη με την πλάτη στον τοίχο αφού κινδυνεύει να πάει στα play offs με βαθμολογική διαφορά από τους υπόλοιπους που θα την καθιστά επιλεκτικά αδιάφορη. Είναι για αυτό που ο μεταξύ μας αγώνας την Κυριακή μπορεί να χαρακτηριστεί κομβικός αφού με νέα ήττα ουσιαστικά αποχαιρετούν μια από τις τρεις πρώτες θέσεις.

Οι αγώνες των ομάδων μέχρι την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής:

Αελ                                                        ΑΠΟΕΛΕρμής (εντός)                             Ανόρθωση (εκτός)                          Αναγέννηση (εκτός)                     Σαλαμίνα (εντός)Αεκ (εντός)                                 Ερμής (εκτός)Ολυμπιακός (εντός)                     Ενπ (εντός)Απόλλων (εντός)                         Αναγέννηση (εκτός)Εθνικός (εκτός)                           Ομόνοια (εντός)

Ομόνοια                                               ΑνόρθωσηΟλυμπιακός (εντός)                    ΑΠΟΕΛ (εντός)Απόλλων (εκτός)                        Ερμής (εκτός)Εθνικός (εντός)                          Αναγέννηση (εντός)Σαλαμίνα (εκτός)                        Αεκ (εντός)Ενπ (εντός)                                Ολυμπιακός (εντός)ΑΠΟΕΛ (εκτός)                           Απόλλων (εκτός)

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!