Έρχεται ο επιθετικός σύντομα

Με ανυπομονησία περιμένει ο κόσμος το όνομα του επιθετικού που θα ενισχύσει το ΑΠΟΕΛ στη νέα σεζόν. Η διοίκηση με τον Γιοβάνοβιτς κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους θέλοντας να κλείσει η μεταγραφή χωρίς οποιαδήποτε παρατράγουδα. Φημολογείται έντονα ένας Ουρουγουανός επιθετικός, 23 χρόνών, ο οποίος εξετάζεται από τον προπονητή μας. Σύμφωνα με πληροφορίες μας εξετάζεται ακόμα μία περίπτωση ευρωπαίου επιθετικού. Η τελική απόφαση είναι στα χέρια του Γιοβάνοβιτς αφού ξέρει καλύτερα από όλους τα προσόντα που πρέπει να έχει ο νέος παίκτης.

Όπως φάνηκε και από το παιχνίδι με τη Πέλιστερ υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση από ένα οργανωτικό ποδοσφαιριστή. Το ΑΠΟΕΛ μελετά διάφορους παίκτες αλλά και σε αυτή την περίπτωση τα ονόματα αποτελούν επτασφράγιστο μυστικό.

>

Επαναρχίζουν σήμερα οι προπονήσεις της ομάδα, αφού το Σαββατοκυρίακο οι παίκτες είχαν ρεπό. Οι προπονήσεις θα εστιαστούν στη προετοιμασία για τον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου Ουέφα. Σύντομα αναμένονται οι Μορφής και Πίντο να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Ο Γιοβάνοβιτς ζήτησε ομάδα εντός Κύπρου για τη διεξαγωγή κάποιου φιλικού όμως όπως όλα δείχνουν αυτό δεν είναι εφικτό. Οι περισσότερες ομάδες βρίσκονται στο εξωτερικό για προετοιμασία ή μόλις έχουν ξεκινήσει, ενώ η Ανόρθωση φαίνεται να μην αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης μας.

Σε μια δυο μέρες αναμένεται να φτάσει στα γραφεία της εταιρείας και η μπλε κάρτα του Κοσόφσκι, χωρίς αυτό όμως να θεωρείται πλέον επείγον αφού η παίκτης δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στον επαναληπτικό αγώνα με την Πέλιστερ.

______________________________________________________

ORANGE FANS PARTY
Στις 28/7/2008, από τις 7 μέχρι της 12 μ.μ

Στα πλαίσια της συμπλήρωσης των 30 χρόνων από την ίδρυση του συνδέσμου μας αλλά και για να ξεκινήσουμε δυναμικά τη νέα σεζόν, ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ, διοργανώνει στις 28 Ιουλίου, από τις 7:00 μ.μ μέχρι τις 12:00 μ.μ, ένα τρελλό ΑΠΟΕΛιστικο πάρτυ που θα γίνει στο οίκημα του συνδέσμου. Η εκδήλωση θα γίνει σε συνεργασία με το Σωματείο ΑΠΟΕΛ καθώς και την Εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ και προσκεκλημένοι είναι όλα τα μέλη του συνδέσμου φιλάθλων ΑΠΟΕΛ, αλλά και όλοι οι οπαδοί της αγαπημένης μας ομάδας. Στο Πορτοκαλί Πάρτι μας θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους παίκτες όχι μόνο της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, αλλά και των ομάδων καλαθόσφαιρας και πετόσφαιρας του ΑΠΟΕΛ, να φωτογραφηθείτε και να μιλήσετε μαζί τους.

Θα προσφέρεται δωρεάν φαγητό, θα υπάρχει μουσική και για τα μέλη του συνδέσμου που έχουν ανανεώσει την εγγραφή τους (καθώς και τα νέα μας μέλη) θα γίνει κλήρωση με πλούσια δώρα. Το πρώτο δώρο θα είναι ένα αεροπορικό εισιτήριο για το επόμενο Ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΘΡΥΛΟΥ ενώ το δεύτερο δώρο θα έιναι ένα εισιτήριο διαρκείας για τη Νότια κερκίδα. Θα ακολουθήσουν και άλλες κληρώσεις με μικρότερα δώρα όπως οι επίσημες φανέλλες της ποδοσφαιρικής και της καλαθοσφαιρικής ομάδας, κασκόλ του συνδέσμου κ.α. Όσοι θέλουν να γραφτούν στον Παν.Συ.Φι και να λάβουν μέρος στην κλήρωση θα μπορούν να το κάνουν επι τόπου. Όσοι πάλι έχουν ήδη γραφτεί η ανανεώση και επιθυμούν να λάβουν μέρος παρακαλούνται να φέρουν μαζί τους τις κάρτες μέλους.

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν για ένα τρελό πάρτυ στο κέντρο της πρωτεύουσας όπου θα θυμίσουμε στους παλιούς μας παίχτες και να δείξουμε στους καινούριους ποιοί είναι οι Πορτοκαλί και πώς διασκεδάζουν. Στις 28 του μήνα η Πόλη μας θα φορέσει τα Πορτοκαλιά της… όλοι μαζί – όλοι Πορτοκαλί.

Δευτέρα, 28/07/08,
από τις 7 μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα,
στο Φαν Κλαμπ.

ΕΛΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝ΄ Η ΖΩΗ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!