Έρχεται ο Καβενάγκι αλλά και η Αστάνα

Τα τελευταία 24ωρα η ικανοποίηση έως και ενθουσιασμός για τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Καβενάγκι στον ΑΠΟΕΛ έχει επισκιάσει τα πάντα. Η μεταγραφή ενός αξιόλογου επιθετικού ήταν το απωθημένο πολλών οπαδών μας οι οποίοι πήραν φόρα και με αφορμή τον Καβενάγκι περιμένουν και τις υπόλοιπες προσθήκες αφού θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει τουλάχιστον ακόμα μια. Εκτός όμως από τον Καβενάγκι στην Κύπρο έρχεται και η Αστάνα…

Η ομάδα του Στοϊλοφ θέλει το βράδυ της Τετάρτης να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε στον πρώτο αγώνα και να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία του πλούσιου Καζακστάν που θα συμμετάσχει στους ομίλους του Champions League. Η αδρεναλίνη ανεβαίνει λόγω των μεταγραφών αλλά το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή είναι να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα και να προκριθεί. Και αυτό γιατί αν μην κακό δεν τα καταφέρουμε κανένας Καβενάγκι δεν θα μας είναι καλή παρηγοριά!

Η προετοιμασία την ομάδας μπαίνει σήμερα στο τελικό της στάδιο και η σημερινή προπόνηση θεωρείται καθοριστική για τον Μακρίδη που αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς και η συμμετοχή του θεωρείται αμφίβολη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!