Έτοιμοι από κάθε άποψη

Ο τίτλος μας προέρχεται από μια ατάκα του Ερωτοκρίτου όπως λέχθηκε χτες κατά την αναχώρηση της ομάδας μας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το κάθε άποψη του προέδρου αφορά και τη ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας, κάτι που θεωρείται επιβεβλημένο έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε. Η διοίκηση επιμένει να αναδεικνύει τη διαιτησία ως τον κυριότερο λόγο του αποκλεισμού από την Μάριμπορ κάτι που έγινε και χτες. Επαναφέρουμε το θέμα γιατί η ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας αφορά και την ετοιμότητα όλων να αντιδράσουν σωστά και στην παράμετρο διαιτησίας.

Αυτό ήταν κάτι που δεν έγινε στον επαναληπτικό του Μάριμπορ όπου η ομάδα μας παρουσιάστηκε φανερά επηρεασμένη από τα προκλητικά λάθη του Ουκρανού διαιτητή στο ΓΣΠ. Σαν αποτέλεσμα με το πρώτο λάθος του διαιτητή στη Σλοβενία η ομάδα μας έδειξε ανέτοιμη να αντιδράσει σωστά.

Όλα αυτά θα ανήκουν στο παρελθόν αν πράγματι παρουσιαστούμε έτοιμοι από κάθε άποψη και σε τυχόν λάθος του διαιτητή την Πέμπτη μπορέσουμε να αντιδράσουμε σωστά. Η ομάδα μας θα πιεστεί από τη Ζούλτε η οποία θα επιδιώξει να πετύχει περισσότερα από ένα τέρματα και για να ανταποκριθούμε θα πρέπει μεταξύ άλλων να έχουν όλοι καθαρό μυαλό.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!