Έτοιμος για 11αδα ο Παπάζογλου

Μέσα από τη σημερινή προπόνηση επιβεβαιώθηκε ότι οι Χαραλαμπίδης, Αμορίν και Κακά δεν μπορούν να υπολογίζονται ενόψει του αγώνα της Δευτέρας αφού τα προβλήματα τραυματισμών τους δεν τους επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Η απουσία των δυο κεντρικών αμυντικών ανοίγει το δρόμο για επιστροφή στο αρχικό σχήμα του Παπάζογλου ο οποίος θεωρείται εδώ και μέρες ετοιμοπόλεμος. Το σενάριο που είχε κατά νου ο Δώνης ήταν όπως ο Παπάζογλου δώσει κάποιες ανάσες στον Σέρτζιο αλλά αυτό μάλλον δεν θα γίνει εφικτός με τους τραυματισμούς που έχουν προκύψει. Θυμίζουμε ότι ο προπονητής μας ήθελε τον Σέρτζιο να δεχτεί και να συμπληρώσει 4 κίτρινες στον αγώνα με την Άχνα..

Στον αγώνα με τη Δόξα η ομάδα μας καλείται να παρουσιαστεί σοβαρή και να κάνει το αυτονόητο που είναι η νίκη που θα διατηρήσει τον +4 από τον Απόλλωνα που την ίδια μέρα θα έχει τον αγώνα με τους χόχους. Ο Δώνης καταφέρνει μέχρι στιγμής να κρατά τους παίκτες συγκεντρωμένους και στο πρωτάθλημα κάτι που πρέπει να συνεχιστεί και αυτή την αγωνιστική.

Κατά τα άλλα είναι σημαντικό και ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν να δούμε κάποιους παίκτες να ανεβάζουν στροφές και να σταθεροποιούν την απόδοση τους σε ικανοποιητικά επίπεδα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!