Έτοιμος και συνειδητοποιημένος

Οι προπονητές κρίνονται από τα έργα και όχι τα λόγια αλλά στην περίπτωση του Δώνη θα πρέπει να σχολιάσουμε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ. Μέσα από αυτές φάνηκε να έχει πλήρη επίγνωσή του μεγέθους της ομάδας στην οποία θα εργοδοτείται τους επόμενους 8 μήνες και των ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν κι σχετίζονται με το ότι διανύουμε ήδη την αγωνιστική περίοδο. Διαβάστε τις σημαντικότερες δηλώσεις και δείτε όλες τις τοποθετήσεις του στο βιντεο που ακολουθεί:

Νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι μια ομάδα που έχει και παρελθόν και παρόν και μέλλον. Θεωρώ ότι όλα αυτά που έχει πετύχει στο παρελθόν, σίγουρα δεν ήταν τυχαία. Έγιναν με σοβαρή οργάνωση, με πολύ σωστή δουλειά, ώστε να σκεφτώ πάρα πολύ σοβαρά ώστε το επόμενο βήμα στην καριέρα μου να είναι και σημαντικό και να πετύχω και εγώ τις φιλοδοξίες που έχω βάλει.

Θεωρώ, λοιπόν, ότι αυτό που απομένει… είναι να προσπαθήσω όσο γρήγορα γίνεται να μάθω την ομάδα, πώς λειτουργεί η ομάδα, να μάθω τους ποδοσφαιριστές και σιγά-σιγά η ομάδα να αφομοιώνει πράγματα μέσα από την προπόνηση και να τα βγάζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό θα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι, γιατί πρέπει να τρέξουμε γρήγορα, πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μας πάρα πολύ σκληρά, γιατί ο ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη ομάδα, σίγουρα η πίεση είναι μεγάλη γιατί οι στόχοι πάντα είναι μεγάλοι. Άρα είναι κάτι που θεωρώ ότι είναι και το ωραίο, γιατί θεωρώ ότι πάντα στη ζωή πρέπει να κυνηγάς και τους μεγάλους στόχους.

Έχω συνηθίσει στην καριέρα μου σε αυτά τα πράγματα, περισσότερο ως ποδοσφαιριστής, και σε κάποιες ομάδες και ως προπονητής. Θεωρώ, όμως, ότι πέραν από το στόχο του πρωταθληματισμού που είναι ο βασικός γιατί ο ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και θέλει να πάρει το πρωτάθλημα και θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, επίσης είναι για μένα βασικός στόχος να κάνουμε μία ομάδα που θα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!