Έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία

Μπορεί όλοι να πίνουν (δικαίως) νερό στο όνομα του Αίλτον Αλμέιδα και η διάταξη με ένα επιθετικό να έφερε τον Σολάρι στον πάγκο αλλά ο Αργεντινός επιθετικός έχει πολλά να προσφέρει στην ομάδα μας. Το ΑΠΟΕΛ χρειάζεται τον καλό Σολάρι αφού μέσα από ένα μαραθώνιο αγωνιστικών υποχρεώσεων παίκτες της κλάσης του δεν περισσεύουν. Με αυτά τα δεδομένα θα πρέπει και ο ίδιος να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά αλλά και ο κόσμος να συνεχίσει να τον στηρίζει, ιδίως τώρα που δεν έχει θέση βασικού. Η αλήθεια είναι ότι ο Τάνο ξεκίνησε πολύ καλά τη φετινή χρονιά αλλά κάπου στην πορεία έπαθε αφλογιστία. Τα στραβά αποτελέσματα με Παραλίμνι και Πάφο έφεραν κάποιες αναγκαίες αλλαγές στο αρχικό σχήμα και ο Σολάρι ήταν μια από αυτές.

Δεν είναι ώρα για δικαιολογίες αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεχνά την αποχή του παίκτη από επίσημους αγώνες κάτι που τον επηρέασε ενώ έκανε ακόμα μεγαλύτερη την πίεση. Πίεση που υπάρχει και από το γεγονός ότι επέστρεψε στην ομάδα με ένα ηγεμονικό συμβόλαιο το οποίο πρέπει να δικαιολογήσει στο έπακρο.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι το ότι έμεινε εκτός εντεκάδας στους τελευταίους αγώνες του έκανε καλό και η συμμετοχή του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Απόλλωνα αυτό έδειξε. Μπορεί για τους προκατειλημμένους να σημείωσε ένα γκολ που προκαλεί γέλιο αλλά η ουσία ήταν πως έκανε όλα αυτά που ζητά ο Γιοβάνοβιτς. Έδειξε έτοιμος να αρπάξει την όποια ευκαιρία του δοθεί και με τον ανταγωνισμό που υπάρχει αυτή τη στιγμή δεν έχει την πολυτέλεια να την αφήσει να πάει χαμένη.

Με τη μεσαία γραμμή να λειτουργεί σωστά και τον Μαρσίνιο να κάνει θαύματα ο Σολάρι καλείται να δέσει ακόμα καλύτερα με τους υπόλοιπους και πάνω από όλα να γίνει παραγωγικός αφού τα υπόλοιπα ξεχνιούνται εύκολα ή μπορούν να τα κάνουν άλλοι!

Σημαντική μέρα για τον Αλμέιδα
Χτες προέκυψαν ευχάριστα νέα με τη συμμετοχή του Ζόρζε στην προπόνηση και σήμερα θα ξεκαθαρίσει για τα καλά το κατά πόσο ο Αλμέιδα μπορεί να υπολογίζεται για τον αγώνα με την Αεκ. Πάντως το ότι έχασε μέχρι στιγμής δυο μέρες προπονήσεων και μάλλον και τη σημερινή, μειώνει τις πιθανότητες συμμετοχής του.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!