Έτοιμος την πιο κατάλληλη στιγμή

Μπορεί ο Λάνιγκ να συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών και να φλέρταρε με την αποβολή στον αγώνα με την Ανόρθωση αλλά ο Βινίσιους έκανε τα πάντα να φαίνονται διαχειρίσιμα και με το παραπάνω. Η επιστροφή του Βραζιλιάνου μετά από την τετράμηνη αποχή αποδείχτηκε ότι δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα αφού χρειάστηκε να βάλει αγώνες στα πόδια του για να παρουσιαστεί όπως μας είχε συνηθίσει. Στον αγώνα με τον Ερμή όπου ήταν βασικός για πρώτη φορά και αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο έδειξε να μην έχει την απαιτούμενη σπιρτάδα στις κινήσεις ενώ έκανε και μερικά εύκολα λάθη αλλά το 60λεπτο στον αγώνα με την Ανόρθωση ήταν πολύ καλύτερο.

Απέναντι σε μια ομάδα που είχε πολύ καλή μεσοεπιθετική λειτουργία στα αρχικά στάδια του αγώνα, ο Βινίσιους ήταν καταλύτης έτσι ώστε στο δεύτερο κυρίως ημίχρονο να ελέγξουμε το ρυθμό και να επιβληθούμε πλήρως.

Το ζητούμενο πλέον είναι να κάνει το ίδιο και στον αγώνα του Σαββάτου με την Ομόνοια. Το δίδυμο Μοράις – Βινίσιους που έκανε τα πάντα μέχρι πρόσφατα θα συναντηθεί και πάλι με στόχο να μπορέσει να κάνει τη διαφορά απέναντι στον Ασις και τους υπόλοιπους.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!