Έτσι χτίζεται δυναμική

Ο ΑΠΟΕΛ έκανε χτες το αναμενόμενο και κάτι παραπάνω. Η ομάδα μας έπρεπε να κερδίσει για να διατηρήσει τη διαφορά στο -3 αλλά κατάφερε να στείλει και μηνύματα ουσιαστικής ανάκαμψης και βελτίωσης. Όσοι θέλουν να δουν το ποτήρι μισοάδειο θα βρουν τρόπο να αναδείξουν διάφορα αλλά στο παρών στάδιο και μπαίνοντας στην τελική φάση του πρωταθλήματος, πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε τα πράγματα με θετικό φακό. Χτες ίσως να ήταν η πρώτη φορά που οι πολλές και σημαντικές απουσίες πέρασαν εντελώς απαρατήρητες. Η ομάδα λειτούργησε υποφερτά στο πρώτο ημίχρονο και πολύ καλά στο δεύτερο αφού οι παίκτες που επέλεξε ο Φινκ ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες του αγώνα.

Η ουσιαστική και καταλυτική παρουσία του Χαραλαμπίδη, η σταθερά ανοδικό πορεία του Ρίισε, η παραγωγικότητα του Τζιμπούρ και ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα ήταν στοιχεία που δεν μπορούν να θεωρηθούν τυχαία.

Ο ΑΠΟΕΛ προσπαθεί μετά την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας να σώσει τη χρονιά και μετά τις πρώτες μέρες προσαρμογής του Φινκ υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι έχουμε αρχίσει να βλέπουμε σημάδια βελτίωσης.

Δυο συνεχόμενες νίκες πάνω στη Σαλαμίνα και την Άχνα δεν μπορούν να θεωρηθούν κάτι το ιδιαίτερο αλλά μετά το τραγικό σερί που είχε προηγηθεί, η επιστροφή στις νίκες είναι η αρχή για ακόμα καλύτερες μέρες. Αυτές θα έρθουν αν μεγαλώσει το σερί νικών αφού μόνο έτσι θα καλύψουμε τη χασούρα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!