Έφτασε και η ώρα μας

Αναφερόμαστε στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που και αυτός κινείται στα ίδια ακριβώς επίπεδα με αυτά της ομάδας μας. Πλην ελαχίστων περιπτώσεων οι οπαδοί μας έδειξαν τρομερή δυσκολία στο να στηρίξουν πραγματικά την ομάδα. Οι προσδοκίες ή και απαίτηση για κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ιανουάριο και πολλά έφεραν την μόνιμη μουρμούρα και προβληματισμό. Όλα αυτά πρέπει έστω και την υστάτη να μπουν στην άκρη αφού η κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος ήταν και παραμένει ο κορυφαίος στόχος. Είναι ένας στόχος απόλυτα εφικτός φτάνει όλοι να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί. Αν μπούμε στη διαδικασία να πούμε ποιος πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα για να ακολουθήσει ο επόμενος δεν θα βγούμε από μέσα.

Ο αγώνας κυπέλλου με την Ομόνοια αποτέλεσε μια καλή αρχή και για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που έδωσε μαζικά το παρών του και είχε τον παλμό που έπρεπε. Η συνέχεια πρέπει να δοθεί το απόγευμα. Νίκη ισοδυναμεί με κατάληψη της κορυφής και προβάδισμα δυο βαθμών. Οι παίκτες ξέρουν πολύ καλά τις δικές τους ευθύνες και το ίδιο πρέπει να συμβεί και με εμάς.

Η ώρα έναρξης του αγώνα και οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές για να μαζέψουμε ακόμα και αυτούς που δεν συνηθίζουν να έρχονται στο γήπεδο. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και όλοι πρέπει να είναι παρών στο γήπεδο για να δουν και να βοηθήσουν τον ΑΠΟΕΛ να επιστρέψει στην κορυφή. Εκεί που θα παραμείνει μέχρι το τέλος.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!