Έχασαν πολύτιμο γρανάζι

Χωρίς έναν από τους βασικούς της ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί στους αγώνες μας η Σλόβαν αφού συμφώνησε με την Κάρτιφ για μεταγραφή του ταλαντούχου μέσου Φίλιπ Κις στην αγγλική ομάδα. Πρόκειται για τον 21χρονο αρχηγό της Εθνικής Ελπίδων της Σλοβακίας ο οποίος την περσινή χρονιά ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα ενώ και φέτος ξεκίνησε βασικός αγωνιζόμενος τόσο στους αγώνες με την Τομπόλ όσο και στον αγώνα πρωταθλήματος της πρώτης αγωνιστικής. Ο Κις με 29 συμμετοχές πέρσι ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας πίσω από τον Σέπο αφού πρόκειται για μέσο με οργανωτικές ικανότητες που μπορεί με την τεχνική του κατάρτιση να τελειώσει και φάσεις. Πρόκειται για μια σημαντική απώλεια την οποία η ομάδα μας καλείται να εκμεταλλευτεί αφού οι μεταξύ μας αγώνες θα είναι οι πρώτοι χωρίς τον Κις στη διάθεση του Γιάρολιμ.

Ο Κις βρίσκεται από χτες στην Αγγλία όπου θα περνούσε από τις ιατρικές εξετάσεις και θα παρακολουθούσε το φιλικό της Κάρτιφ με την Σέλτικ.

Η αξιολόγηση της Σλόβαν από σήμερα γίνεται και επίσημα το πρώτο θέμα στην ατζέντα της τεχνικής ηγεσίας έτσι ώστε η ομάδα μας να παρουσιαστεί έτοιμη την ερχόμενη Τρίτη. Όπως γράψαμε και προχτές ο Έρακ με διαδικασίες εξπρές ήταν παρών στην Μπρατισλάβα την περασμένη Παρασκευή και παρακολούθησε την Σλόβαν στον αγώνα πρωταθλήματος και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. Από dvd η τεχνική ηγεσία θα παρακολουθήσει τους αγώνες με την Τομπόλ όπως επίσης και κάποιους περσινούς που θεωρούνται αντιπροσωπευτικοί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!