Ήταν δεδομένη και στον πρώτο γύρο

Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κάνει μια υπερπροσπάθεια έτσι ώστε με το τέλος της χρονιάς να μην αναπολεί και να δαιμονίζεται για τους χαμένους βαθμούς με ομάδες που του χρόνου θα αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία. Ο αυριανός αγώνας με τη Δόξα στο Μακάρειο είναι από αυτούς που όλοι θεωρούμε ότι θα κερδίσουμε αφού η διαφορά επιπέδου ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι χαώδης. Ήταν τέτοια όμως και στον πρώτο γύρο όταν ο ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ έμεινε στο 0-0 στέλνοντας σαφέστατα σημάδια για τις αγωνιστικές και όχι μόνο αδυναμίες του. Από τότε άλλαξαν αρκετά πράγματα με πρώτο και σημαντικότερο η τεχνική ηγεσία. Ο Φινκ καλείται να μεταδώσει και στους παίκτες τους τη σοβαρότητα και συνέπεια που δείχνουν οι Γερμανοί στο ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Είναι δεδομένο ότι πολλοί οπαδοί μας θα έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τον αγώνα Ομόνοια- Απόλλων της Κυριακής ελπίζοντας σε απώλειες του πρωτοπόρου. Υπάρχουν επίσης αυτοί που σκέφτονται το ΑΠΟΕΛ – Απόλλων της ερχόμενης εβδομάδας θεωρώντας τον αυριανό μας αγώνα διαδικαστικού χαρακτήρα.

Θα είναι τέτοιος όμως αν οι παίκτες παρουσιαστούν αποφασισμένοι και ακόμα πιο βελτιωμένοι . Οι απουσίες πλέον είναι μέρος της ζωής μας, οπότε ούτε αυτές είναι δικαιολογία για οτιδήποτε.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!