Ήταν πέναλτι και φοβήθηκε να το δώσει

Ο τίτλος θα κριθεί στις λεπτομέρειες και κάποιες από αυτές δεν αφορούν απαραίτητα την απόδοση της ομάδας μας ή του αντιπάλου. Στον πιο καθοριστικό αγώνα της φετινής χρονιάς ο διαιτητής Νικολαϊδης φοβήθηκε να καταλογίσει πέναλτι σε μια καθαρή ανατροπή του Μαντούκα. Στο Τσίρειο από την άλλη ο Αναστασίου έδωσε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι με το οποίο η Αελ ισοφάρισε τον Απόλλωνα. Όπως γίνεται αντιληπτό η διαιτησία μπορεί με τις παραλήψεις της να καθορίσει τον φετινό πρωταθλητή. Αν γενικεύσουμε κάποια δεδομένα μπορούμε να πούμε ότι ο Νικολαϊδης εξελίσσεται σε πολύτιμη μονάδα για την Αελ αφού ήταν μαζί με τον αγαπημένο του βοηθό αυτοί που βοήθησαν την Αελ να δραπετεύσει από την Λάρνακα με νίκη επί της Αεκ.

Επειδή το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο η διοίκηση Πετρίδη θα πρέπει να κάνει πολύ περισσότερα προκειμένου να προστατεύσει την ομάδα. Ο φόβος να μην καταλογιστεί πέναλτι υπέρ μας λόγω της ρετσινιάς ότι παίρνουμε σφυρίγματα κινδυνεύει να μας στοιχήσει το πρωτάθλημα..

Η επισήμανση του Προύντζου μετά τον αγώνα ότι «άλλοι έχουν παράπονα και άλλοι αδικούνται» δεν μας παρηγορεί και απλά επιβεβαιώνει το μέγεθος του προβλήματος που χρονολογείται.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!