Ίσως δούμε Σιέρινταν και Σαντίν

Η σημερινή τελευταία προπόνηση θα κρίνει κατά πόσο ο Δώνης μπορεί να υπολογίζει τους παίκτες που αποχώρησαν τραυματίες από τον τελευταίο αγώνα κάτι που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και τις αλλαγές που ούτως ή άλλως σκέφτεται να κάνει. Όπως είναι γνωστό οι Χαραλαμπίδης, Μαντούκα και Αντωνιάδης αντιμετωπίζουν προβλήματα με αυτό του πρώτου να θεωρείται το πιο σοβαρό σε βαθμό που θεωρείται απίθανο να προλάβει τον αγώνα. Από την άλλη ο Αντωνιάδης είναι πολύ καλύτερα και η περίπτωση που θεωρείται καθοριστική είναι αυτή του Μαντούκα. Ο Βραζιλιάνος υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν η επιλογή του Δώνη για να καλύψει το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής και πιθανή απουσία του θα φέρει ουσιαστικές αλλαγές στην μεσοεπιθετική γραμμή. Αν λοιπόν κριθεί και ο Μαντούκα ανέτοιμος για το αρχικό σχήμα θα δούμε τους Σαντίν και Σιέρινταν να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα με τον Ντε Βινσέτι να μετακινείται στο δεξί άκρο όπου για κάποιους είναι η φυσική του θέση.

Υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές προκειμένου ο Ντέβι να διατηρηθεί ως ένας από τους δυο επιθετικούς κάτι όμως που προνοεί να δούμε έναν εκ των Μπενασούρ ή Σολωμού να παίρνουν θέση βασικού, κάτι όμως που θεωρείται απομακρυσμένο.

Το ζητούμενο μετά το προβληματικό 0-0 της περασμένης αγωνιστικής είναι να δούμε την ομάδα να επιστρέφει στις νίκες και για να γίνει αυτό θα πρέπει να λειτουργήσει αποτελεσματικά σε όλες τις γραμμές. Ο Ερμής είναι αήττητος στην έδρα του και αν πάμε με τα ίδια μυαλά όπως και με την Ομόνοια θα βρεθούμε προ εκπλήξεως.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!