Ίσως και σήμερα

Η διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επαφών με δυο από τους εκλεκτούς του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και αν ξεπεραστούν κάποια εμπόδια οικονομικού χαρακτήρα, ίσως να υπάρξουν και ανακοινώσεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που προκύπτει όσον αφορά το κεφάλαιο προγραμματισμός για την ομάδα μας. Μπορεί λοιπόν διοίκηση και τεχνική ηγεσία να συστήνουν υπομονή σε μια προσπάθεια να ελέγξουν την πίεση και ανυπομονησία του κόσμου αλλά οι επαφές αυτές δείχνουν ότι και από δικής τους πλευράς υπάρχει η πρόθεση να κλείσει το συντομότερο δυνατό το όλο θέμα.

Όπως έχουμε γράψει ξανά η απόκτηση του κεντρικού αμυντικού πάνω στον οποίο υπάρχει πρόθεση να χριστεί η άμυνα μας είναι η προτεραιότητα για αυτό και ίσως να είναι η επόμενη ανακοίνωση. Όπως έχει διαρρεύσει ο παίκτης αυτός έχει εντοπιστεί με τη διοίκηση όμως να προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει μυστικό το όνομα του.

Προκαλεί ο Μιλτής
Οι προβλέψεις επιβεβαιώνονται και το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ΑΚΕΛ ενεργώντας βάσει πλάνου αξιώνει την απαλλαγή τριών παικτών του από τις υποχρεώσεις της Εθνικής. Πρόκειται για μια τεράστια πρόκληση για τους πάντες και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως ο συγκεκριμένος προπονητής θα χειριστεί το όλο θέμα. Η πρώτη αντίδραση πάντως φαίνεται να είναι η σωστή και η μπάλα πλέον πάει πάνω στον εργολάβο της κυβέρνησης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!