Ίσως ούτε και αυτή την εβδομάδα

Τα αντικρουόμενα δημοσιεύματα όσον αφορά το πότε θα γίνει η έκτη μεταγραφή έφεραν κάποια σύγχυση ανάμεσα στους οπαδούς μας και ελλείψει ουσιαστικών ειδήσεων και κάποια ερωτηματικά. Ερωτηματικά που έγιναν εντονότερα όταν κάποιοι κακώς ερμήνευσαν τη χτεσινή δήλωση του Τάκη Αντωνίου ότι το ρόστερ είναι πλήρες ως πιθανότητα να μην πραγματοποιηθεί άλλη μεταγραφή. Και αυτό γιατί δεν τίθεται θέμα να μην αποκτηθεί ο δεξιός χαφ που θέλουμε, απλώς μέσα από τη δήλωση του το μέλος τη διοίκησης ήθελε να τονίσει ότι δεν υπάρχει πίεση ή άμεση ανάγκη για να κλείσει το όλο θέμα.

Το τι συμβαίνει είναι ότι δεν έχει προκύψει ακόμα η περίπτωση που να έχει ενθουσιάσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έτσι ο προπονητής μας δεν έχει δώσει το οκ στη διοίκηση για να προχωρήσει στις όποιες διαπραγματεύσεις. Με αυτά τα δεδομένα η περίπτωση να προλάβει ο άγνωστος χ κάποιες προπονήσεις στην Αυστρία δείχνει με τα σημερινά δεδομένα απομακρυσμένη. Από την άλλη αυτό δεν αγχώνει ιδιαίτερα την τεχνική ηγεσία η οποία θεωρεί ότι υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος στη διάθεση της και με πολλούς καλούς παίκτες ακόμα διαθέσιμους.

Νέα ήττα στο φιλικό
Χωρίς να σημαίνει απαραίτητα κάτι με νέα ήττα συνεχίστηκα τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας μας στην Αυστρία. Το 0-2 από την Στεάουα θα δώσει την ευκαιρία στον Γιοβάνοβιτς να βγάλει κάποια συμπεράσματα όσον αφορά το βαθμό ετοιμότητας των παικτών αλλά και το δέσιμο παλιών με νέων. Οι δοκιμές περιλάμβαναν διάφορα πράγματα όπως τη χρησιμοποίηση του Σολωμού στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ στο αρχικό σχήμα ο Τρισκόφκσι ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

Τα πάντα προς το παρών επισκιάζονται από τον τραυματισμό του Σικορά η σοβαρότητα του οποίου θα ξεκαθαρίσει σήμερα. Ο Πολωνός δέχτηκε ένα χτύπημα στο αστράγαλο και αποχώρησε με πόνους. Τα δεδομένα για τον μικρόσωμο επιθετικό είναι γνωστά αφού εκ νέου αποχή ίσως αποτελέσει την αιτία για να μην συνεχίσει στην ομάδα μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!