Αέλ, τραυματισμοί και μεταγραφές

Η νίκη επί του μισητού μας αντιπάλου έφερε και πάλι ικανοποίηση και αισιοδοξία σε όλους αφού η ομάδα ξεπέρασε με τον καλύτερο τρόπο την απρόσμενη απώλεια βαθμών στον αγώνα με τον Αρη. Παρόλο που η απόδοση της ομάδας δεν κυμάνθηκε στο επιθυμητό επίπεδο, άλλα στοιχεία όπως η αγωνιστική πειθαρχία και η θέληση για τη νίκη έπαιξαν το δικό τους ρόλο.

Το ζητούμενο με την Ανόρθωση να συνεχίζει με νίκες είναι να κάνουμε και εμείς το ίδιο. Μόνον έτσι θα διατηρηθεί η διαφορά των δυο βαθμών και κάτω από προϋποθέσεις να μειωθεί, αν χάσει βαθμούς η Ανόρθωση. Με την ομάδα να έχει ολοκληρώσει μια σειρά αγώνων μέσα σε ένα δεκαπενθήμερο το ζητούμενο και πάλι είναι η νίκη επί της Αέλ.

Πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αγώνα αφού η ομάδα της Λεμεσού θα θέλει, όπως πάντα άλλωστε να αποδείξει ότι υπάρχει στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Μπορεί η φετινή πορεία να είναι η συνηθισμένη μιας μέτριας ομάδας αλλά η πρόσφατη αλλαγή προπονητή όπως και το θετικό αποτέλεσμα στο Παραλίμνι στέλνουν το μήνυμα ότι δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε.

Διάβασε τα νέα του ΑΠΟΕΛ από το κινητό σου με Vodafone live!

Ένας επιπλέον λόγος που δείχνει το βαθμό δυσκολίας σχετίζεται με το ότι και αυτή την εβδομάδα υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Πέραν του Καψή ο οποίος έχει διάστρεμμα και δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα, μετά τον αγώνα με την Ομόνοια αυξήθηκε η λίστα των τραυματιών σε βαθμό που υπάρχει προβληματισμός για το αν θα υπάρχουν οι απαιτούμενες επιλογές ενόψει Αέλ. Από την προπόνηση της Δευτέρας απουσίασαν αρκετοί παίκτες λόγω μικροπροβλημάτων αλλά δεν υπάρχουν ιδιαίτερες ανησυχίες. Εκεί που υπάρχει αναμονή λόγω και της ανετοιμότητας του Καψή είναι στην περίπτωση του Σεγκιρί ο οποίος αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις και τυχόν απουσία του θα δημιουργήσει ένα σοβαρό κενό στον κέντρο της άμυνας.

Με τον Μοραίς ανέτοιμο αλλά και να αμφισβητείται έντονα οι επιλογές στην αμυντική γραμμή είναι ελάχιστες αφού και ο Λουκά τον οποίο ο Ουζουνίδης θέλει σταδιακά να κάνει δεξιό μπακ προέρχεται από τραυματισμό και αποχή.

Χατζί και οχι μόνο
Προ μηνός γράφαμε ότι τα κενά έχουν εντοπιστεί και το πιο μεγάλο αφορούσε την αριστερή πλευρά και κυρίως αυτή της άμυνας. Ήταν θέμα ημερών να αρχίσουν να βγαίνουν και τα πρώτα ονόματα προς τα έξω κάτι που έγινε με τον Αλτί Χατζί ο οποίος μετά από δυο χρόνια καθυστέρησης φαίνεται να είναι το πρώτο φαβορί για να καλύψει το κενό που υπάρχει. Ο Αλβανός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη και το ζητούμενο για τη διοίκηση είναι να καλύψει τις οικονομικές του ανάγκες αφού ο Ουζουνίδης φέρεται να έχει δώσει την έγκριση του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!