Αγία Νάπα: Όπως ο ΑΠΟΕΛ με την Μπάρτσα

Η ομάδα του Νίκου Ανδρονίκου δεν μπορούσε να μας στείλει πιο ξεκάθαρο και παραστατικό μήνυμα του τι μας περιμένει αύριο στον μεταξύ μας αγώνα. Ο οδηγός της Αγίας Νάπας είναι όλα όσα είδαν την Τετάρτη στου Νου Καμπ και θέλουν να γίνει ο ΑΠΟΕΛ. Με την αμυντικογενή τακτική της που είναι έτσι και αλλιώς σήμα κατατεθέν των ομάδων του Ανδρονίκου, θα επιδιώξουν να μας κάνουν δύσκολη τη ζωή. Όπως και ο ΑΠΟΕΛ στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα έτσι η Αγία Νάπα θα βάλει πολλούς παίκτες πίσω από την μπάλα και θα αμύνεται ουσιαστικά στο μισό γήπεδο έτσι ώστε να κλείσει τους διαδρόμους.

Πρόκειται για τη γνωστή τακτική με την οποία αντιμετωπίζουν οι περισσότερες μικρομεσαίες ομάδες τον ΑΠΟΕΛ εντός και εκτός ΓΣΠ και την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά για να πάρουμε το ζητούμενο. Ο Δώνης θα κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα αλλά αυτές δεν θα πρέπει να επηρεάσουν τη δυνατότητα της ομάδας να επιτεθεί σωστά και να βρει το δρόμο προς τα δίκτυα.

Η ταχύτητα και η δυνατότητα να επιτεθούμε από τα άκρα είναι σημαντική σε τέτοιους αγώνες έτσι ώστε να ανοίξει η αντίπαλη άμυνα όπως επίσης και το να μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί στις στατικές φάσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!