Αγωνία για Κοσόφσκι και Χρύση

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη είχε και το αντίτιμο της αφού οι τραυματισμοί των Μιχαήλ και Κοσόφσκι δείχνουν να μην είναι επιπόλαιοι για αυτό και η προσοχή όλων στρέφεται στις σημερινές εξετάσεις. Η αρχική διάγνωση αναφέρει για μυική κάκωση των δυο ποδοσφαιριστών μας, με την περίπτωση του Κοσόφσκι να είναι πιο ανησυχητική. Το σπριντ του Πολωνού στο τελευταίο λεπτό του αγώνα έκανε τη ζημιά και το ζητούμενο πλέον είναι το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να επανέλθει.

Δυστυχώς οι τραυματισμοί πληθαίνουν σε μια περίοδο που η ομάδα παίρνει τα πάνω της και παρά το βάθος που η τεχνική ηγεσία ισχυρίζεται ότι έχουμε κάποιοι παίκτες είναι βαρόμετρο. Το είδαμε και στον τελευταίο αγώνα όπου η απουσία του Χαραλαμπίδη φάνηκε αφού όλο το βάρος έπεσε στον Κοσόφσκι. Ο Μπίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες και σήμερα θα επιχειρήσει να προπονηθεί σε πιο έντονους ρυθμούς.

Αναμονή λοιπόν για τις ιατρικές γνωματεύσεις αλλά και για τον αγώνα ανάμεσα σε ομόνοια και ανόρθωση ο οποίος θα κρίνει το πώς θα διαμορφωθεί η πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Το πιο σημαντικό πάντως είναι ότι το ΑΠΟΕΛ κάνει το καθήκον του που είναι να κερδίζει τους δικούς του αγώνες. Η δεύτερη συνεχόμενη νίκη μας έφερε ακόμα πιο ψηλά και τώρα το ζητούμενο είναι να τριτώσει το καλό.

Το Σάββατο το μενού έχει ΕΝΠ μέσα στην έδρα μας. Η νίκη είναι και πάλι το μοναδικό ζητούμενο και για να έρθει θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια. Όπως φάνηκε και στον αγώνα με τον ΑΠΟΠ εξακολουθούν να υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αφού στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν μέτριοι και αφήσαμε την τύχη μας στις ορέξεις και αποτελεσματικότητα του αντιπάλου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!