Αγωνία για Πίντο

Εκεί που όλοι άρχισαν να δημοσιοποιούν τις σκέψεις τους για τον πιθανό αντικαταστάτη του Μαρσίνιο θεωρώντας τον Πίντο ως την καλύτερη επιλογή, ο Πορτογάλος τραυματίστηκε! Το κακό έγινε στη χτεσινή προπόνηση όταν ο Γκριτσάροφ πάτησε κάτω λάθος τον Πίντο ο οποίος βρέθηκε να σφαδάζει στο έδαφος με πόνους στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού. Η είδηση διέρρευσε σε χρόνο ρεκόρ γεγονός που δημιούργησε δυσφορία στον Αρχάγγελο αλλά όταν οι σχετικές εξετάσεις έδειξαν ότι «αποφεύχθηκαν τα χειρότερα», την αρχική αμηχανία διαδέχτηκε η συγκρατημένη αισιοδοξία. Ο Πίντο δεν έπαθε ζημιά που θα τον άφηνε εκτός ομάδας αρκετό καιρό αλλά από χτες κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την Άχνα.

Το αιμάτωμα και το πρήξιμο στο δάχτυλο αντιμετωπίζονται από χτες με συνεχείς παγοθεραπείες και η σημερινή μέρα θεωρείται σημαντική. Το ιδανικό σενάριο είναι αυτό που θέλει το αιμάτωμα να υποχωρεί ραγδαία έτσι ώστε να υποχωρήσουν και οι πόνοι. Αν γίνει κάτι τέτοιο ο Πίντο θα επιχειρήσει να προπονηθεί την Πέμπτη και θα συγκεντρώνει καλές πιθανότητες για να συμπεριληφθεί στο πλάνο του Γιοβάνοβιτς. Από την άλλη αν η βελτίωση σήμερα δεν είναι η πιο πάνω τότε θα μειωθούν οι πιθανότητες να αγωνιστεί το Σάββατο αφού ενδέχεται να χάσει και την καθοριστική προπόνηση της Πέμπτης.

Αναμονή λοιπόν εν μέσω και κάποιων που εισηγούνται να γίνει ένας αγιασμός στον Αρχάγγελο αφού κάποιος φαίνεται ότι μας μάτιασε! Αν επιβεβαιωθεί το σενάριο που θέλει τον Πίντο να μην προλαβαίνει τον αγώνα του Σαββάτου, ο προπονητής μας θα πρέπει να ανακατέψει καλά την τράπουλα του για να παρατάξει μια νέα μεσαία γραμμή.

Τρέξτε να προλάβετε
Στις 9 το πρωί αρχίζει η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου με προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας. Στην ομάδα μας αναλογούν περίπου 3600 εισιτήρια τα οποία θεωρείται σίγουρο ότι θα εξαντληθούν. Το μόνο ζητούμενο είναι πότε θα γίνει αυτό. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται τη σημασία του αγώνα είναι φτιαγμένος με αφορμή το νέο συναπάντημα με τον αντι αποελίστα Κίκη Φιλίππου και το γήπεδο τους θα γίνει έδρα μας.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!