Αγώνας ορόσημο

Η αντεπίθεση του ΑΠΟΕΛ και η κεφαλαιοποίηση της σπουδαίας νίκης πάνω στην Ομόνοια, απαιτεί συνέχεια και αυτό σημαίνει νίκη επί της Ανόρθωσης στο άδειο ΓΣΠ. Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα είναι μεγάλος αφού η ομάδα μας μας σε ένα ακόμα αγώνα καλείται πρώτα από όλα να διαχειριστεί σωστά κούραση και απουσίες. Πέραν αυτών η Ανόρθωση έρχεται στο ΓΣΠ για να πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της. Οι δυο προηγούμενες αναμετρήσεις πρέπει να είναι στο μυαλό των παικτών για να αντιληφθούν ότι τίποτα δεν θα έρθει εύκολα. Άλλη παράμετρος που θα λειτουργήσει εις βάρος μας είναι το άδειο γήπεδο. Αν λάβουμε υπόψη ότι ο διαιτητής της συνάντησης μάλλον θα είναι ο Τράττος, οι οπαδοί μας θα πρέπει να έχουν και τύψεις που αφήνουν μόνη την ομάδα στα δύσκολα. Οι απουσίες θα διαμορφώσουν την εντεκάδα ενώ όπως επισημάνθηκε και από την επομένη του αγώνα στην Μαδρίτη κάποιες επιλογές του Γιοβάνοβιτς σχετίζονταν και με τον σημερινό αγώνα. Ουσιαστικά οι απουσίες των Μοράις και Χαραλαμπίδη ανοίγουν το δρόμο για να επιστρέψουν στην εντεκάδα οι Σόουζα και Ατόρνο αντίστοιχα.

Η συμπερίληψη του Ζόρζε στην αποστολή στέλλει μήνυμα ετοιμότητας και λογικά θα πάρει θέση δίπλα από τον Κακά σε έναν ακόμα αγώνα πριν πάει χειρουργείο. Αυτό θα επιτρέψει στον Μποαβεντούρα να παραμείνει στο αριστερό άκρο ενώ η απουσία του Σολωμού απαιτεί τον Πουρσαϊτίδη να νικήσει την κούραση που του προκάλεσε ο Ρονάλτο..

Η καλή μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας θα είναι η παράμετρος που θα καθορίσει πολλά οπότε η ομάδα έχει ανάγκη τον Μαρσίνιο να πάρει πρωτοβουλίες και να μπορέσει να τροφοδοτήσει τόσο τον Αλμέιδα που αναμένεται να πάρει θέση βασικού όσο και τους δυο ακραίους (Ατόρνο, Μαντούκα).

Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι ένα άλλο κίνητρο για τους παίκτες μας οι οποίοι ξέρουν ότι το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες. Αυτό θα γίνει κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες αν έρθει και η νίκη σήμερα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!