Αγώνας ορόσημο

Είναι γραφτό του ΑΠΟΕΛ μετά από κάθε βαθμολογική απώλεια να έχει την πίεση να κερδίζει αφού μόνο η νίκη μπορεί να φέρει ξανά ηρεμία και αισιοδοξία. Αυτή τη φορά το ζητούμενο είναι η νίκη επί της Δόξας, αποστολή καθόλου εύκολη αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Το ότι η νεοφώτιστη ομάδα είναι αήττητη στην έδρα της αλλά και το ότι εμείς παρουσιαζόμαστε σταθερά ασυνεπής φωτογραφίζει τις δυσκολίες που μπορεί να παρουσιαστούν το απόγευμα του Σαββάτου στο Μακάρειο. Τα πάντα εξαρτώνται από την απόδοση της δικής μας ομάδας και το ζητούμενο είναι να δούμε ένα καλό ΑΠΟΕΛ.

Ο κόσμος πάει να χάσει την πίστη του προς την ομάδα και κάτι τέτοιο θα είναι τραγικό αφού θα δημιουργήσει σειρά προβλημάτων. Τεχνική ηγεσία και διοίκηση πρέπει να αντιληφθούν την κρισιμότητα όχι μόνο του συγκεκριμένου αγώνα αλλά όλων που έρχονται και να παρουσιάσουν το ΑΠΟΕΛ που όλοι θέλουμε. Μια νίκη το Σάββατο δεν είναι αρκετή αφού αν κάθε τρεις και λίγο έχουμε βαθμολογικές απώλειες θα πρέπει να διαφοροποιήσουμε τους στόχους μας.

Ο αγώνας εναντίον της Δόξας μπορεί και πρέπει να είναι η αρχή για ένα καλό σερί νικών που θα στείλει το μήνυμα στην Ανόρθωση ότι δεν μπορεί να έχει δεδομένη την πρώτη θέση. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης όπως πάντα δεν έχει στη διάθεση του κάποιους παίκτες γεγονός που του δημιουργεί προβλήματα. Και αυτό γιατί όπως και αν επιχειρηθεί να καλυφθεί το κενό του τιμωρημένου λόγω καρτών Φλορέα, θα πρόκειται για λύση ανάγκης που κρύβει κινδύνους.

Διάβασε τα νέα του ΑΠΟΕΛ από το κινητό σου με Vodafone live!

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να δούμε τον Λουκά να καλύπτει το δεξιό άκρο αφού ο προπονητής μας πιστεύει ότι ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί κάποια μέρα να μάθει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες. Αν προτιμηθεί αυτή η λύση τότε ο Κόντης θα καλύψει την αριστερή πλευρά. Μοραίς, Τσόροβιτς, Έμερσον και Καψής θα είναι οι άλλες τέσσερις απουσίες και για ακόμα μια αγωνιστική τίθεται το ερώτημα αν και πότε οι πρώτοι δυο θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα.

Μιχαήλ και Φερναντές αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΛ, ο μεν πρώτος στη θέση του Έμερσον και ο δεύτερος στη θέση του Πίντο. Ο Φερναντές έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε την περασμένη εβδομάδα και το ζητούμενο εφόσον αγωνιστεί, είναι να πάρει τις πρωτοβουλίες που αναμένονται από αυτόν.

________________________________________________________

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΣΥΦΙ
Ο ΠΑΝΣΥΦΙ ανακοινώνει ότι παιχνίδι του Σαββάτου με τη Δόξα στο Μακάρειο οι οργανωμένοι θα καθίσουν στο γνωστό μέρος. Καλούμε όλα τα μέλη να δώσουν δυναμικά το παρών τους σε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι στην παλιά μας έδρα.

Όλοι εκεί στο Μακάρειο.

Επίσης, το Σάββατο στις 7.15μμ η καλαθοσφαιρική μας ομάδα αντιμετωπίζει την ΕΝΑΔ στο γήπεδο του Κεραυνού, λόγω τιμωρίας της έδρας μας.

Ο ΠΑΝΣΥΦΙ σας εύχεται καλές γιορτές και πιο δυνατό το νέο έτος.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!