Αγώνας ορόσημο

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στη 3η αγωνιστική αλλά έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αγώνας της Κυριακής εναντίον της ΑΕΛ. Η ομάδα μας θέλει για ψυχολογικούς κυρίως λόγους να επανέλθει στις νίκες αφού με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα η εμπιστοσύνη και υπομονή που δείχνει ο κόσμος θα κλονιστούν σε μεγάλο βαθμό. Είναι όμως και η βαθμολογική παράμετρος αφού αν βρεθούμε τόσο νωρίς σε ρόλο κυνηγού των υπολοίπων τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα. Και αυτό γιατί έχει φανεί εδώ και καιρό πως και ποιες ομάδες ελέγχουν το παρασκήνιο όχι μόνο για να διευκολυνθούν οι ίδιες αλλά και για να δυσκολέψουν τη δική μας αποστολή.

Η αγωνιστική βελτίωση τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο είναι το ζητούμενο. Δεν είμαστε μηδενιστές και δεν θα πούμε ότι οι δυνατότητες του φετινού ΑΠΟΕΛ είναι περιορισμένων δυνατοτήτων, όπως υποστηρίζει μερίδα οπαδών μας. Είναι γεγονός ότι κάποιοι παίκτες όπως οι Ονουάτσι και Ζεβλάκοφ δεν έχουν πείσει, άλλοι επιβεβαιώνουν ότι δεν μπορούμε να στηριζόμαστε πάνω τους, ενώ δεν υπάρχει στο ρόστερ μας ο αντί Μακρίδης.

>

Από τη στιγμή όμως που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θεωρεί το ρόστερ ποιοτικό και πλήρες πρέπει και εμείς να δείξουμε υπομονή. Τα όρια του καθενός είναι διαφορετικά και είναι για αυτό που κάποιοι προειδοποιούν ότι το χειροκρότημα της Τρίτης, θα είναι κάτι χειρότερο την Κυριακή αν ο αγώνας δεν εξελιχθεί όπως θέλουμε.

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία γνωρίζουν τα δεδομένα και πρέπει με καθαρό μυαλό να προετοιμάσουν τους παίκτες μας για μια μάχη, στην οποία ο αντίπαλος μας ψοφά να μας κερδίσει. Το καλό ξεκίνημα της ΑΕΛ δεν είναι τυχαίο και θα πρέπει να τους λάβουμε σοβαρά υπόψη αφού τυχόν υποτίμηση θα κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να ανακατέψει και πάλι την τράπουλα του αρκετά σε μια προσπάθεια να βρει το ιδανικό σχήμα και άτομα που παρουσιάσουν την εικόνα που ο ίδιος θέλει. Η καλή απόδοση του Μιροσάβλιεβιτς βάζει πίεση στον Ζεβλάκοφ που ίσως βρεθεί στον πάγκο αν προτιμηθεί το 4-5-1, ενώ ερωτηματικά υπάρχουν και για το ποιοι θα αποτελέσουν την αμυντική γραμμή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!